Kanguru Haber

Boşan da Gel “Kusursuzluğu Keşfet”

Boşan da Gel “Kusursuzluğu Keşfet”
Boşan da Gel

Boşan da Gel

Dizi Doktoru, gazeteci Oya Doğan’ın Sayfa6 Yayınları’ndan çıkan ilk romanı Boşan da Gel, okuyucuyla buluşuyor.

Arka Kapaktan…
“1.85 boyunda, buğday tenli, geniş omuzlu, dolgun dudaklı, kara gözlü ve muhteşem gülümsemesiyle karşısındakinin soluğunu kesen, delicesine sevdiğim bu adama nasıl hayır diyebilirdim ki!”
En mutlu gününde hayatının erkeğiyle nikâh masasına doğru ilerlerken bunları düşünen Lara, yaşadığı bu rüyanın 2,5 yıl sonra kâbusa dönüşeceğini nereden bilebilirdi! Yoksa ilişkilerinin en başından beri kocası olmasını istediği Ege’nin “doğru erkek” olmadığını içten içe biliyor muydu?

10 yıl birlikte olduğu adamı terk ettikten sonra tüm hayatı bir anda değişen reklamcı Lara bir yandan asılan erkekler, kıskanç arkadaşlar, işgüzar patronlar ve içindeki kadınlarla uğraşırken, diğer taraftan hem muhteşem aşka ulaşmaya hem de boşanma travmasını atlatmaya çalışıyor.

Boşan da Gel, genç yaşta boşanan güzel, kariyerinde başarılı bir kadının geçirdiği ruhsal değişimin sonunda aslında yaşadığı hayatın onu mutlu etmediğini fark etmesini ve “gerçek” Lara’yı bulmasını mizahi bir dille anlatıyor.
**
Oya Doğan Kimdir?
İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi mezunu olan Oya Doğan, haberciliğe 32. Gün programında başladı. Meslek hayatına Haftalık dergisi ve Vatan gazetesi hafta sonu eklerinde çalışarak devam etti. 2008 yılında, “Hayatımda başka bir şey denemek istiyorum,” diyerek Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filminin kamera arkası belgeselini çekti. 2008’de Habertürk gazetesine transfer oldu. Dizilerin hayatımızı etkilediğini ifade etti ve setleri bilmesi nedeniyle Türk televizyon dizileri uzmanı oldu. Bloomberg HT’de 2010-2012 yılları arasında Türkiye’nin ilk dizi sektör programı olan Yerli Dizi’yi hazırlayıp sundu. Aynı zamanda Habertürk TV’de hafta içi her sabah Dizi Doktoru adlı bir bölümle dizi eleştirileri ve reyting analizi yaptı. Habertürk gazetesi HT Magazin ekinde Dizi Doktoru köşesini yazdı. Kanaltürk TV’de Dizi Doktoru programına imza attı. Ağustos 2013’te transfer olduğu Vatan gazetesinde Dizi Doktoru köşesini yazmaya devam ediyor.

Oya Doğan, Boşan da Gel
Yayınevi: Sayfa6 Yayınları
Kitabın Ebadı: 13,7×21,5
Sayfa Sayısı: 224
Fiyatı: 17 TL
Baskı Yeri ve Yılı : İstanbul 2016

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ