Kanguru Haber

Boehringer Ingelheim Onkoloji Birim Müdürlüğü’ne Nilüfer Dayangaç Atandı

Boehringer Ingelheim Onkoloji Birim Müdürlüğü’ne Nilüfer Dayangaç Atandı

İlaç sektöründe 13 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Nilüfer Dayangaç, Boehringer Ingelheim ailesine katıldı. Alman ilaç şirketi Boehringer Ingelheim Onkoloji Birim Müdürlüğü’ne atanan Nilüfer Dayangaç, META Onkoloji Birim Müdürü Sherif Khattab’a bağlı olarak çalışacak.

2016 yılı itibari ile Boehringer Ingelheim Onkoloji Birim Müdürü görevini üstlenecek Dayangaç’ın Boehringer Ingelheim Türkiye ailesine katılmasıyla ilgili şirketin Genel Müdürü Roland Stehlin şunları söyledi: ‘’İlaç sektöründe 13 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Nilüfer Dayangaç’ın Boehringer Ingelheim Türkiye ailesine katılmasından büyük sevinç duyuyoruz. Dayangaç’ın, onkoloji birimini daha ileriye götüreceğine yürekten inanıyoruz.’’

Nilüfer Dayangaç Kimdir?

Kariyerine Ocak 2001 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Araştırma Laboratuar Şefi olarak başlayan Nilüfer Dayangaç, sırasıyla Bilim İlaç ve Novartis İlaç’ta iş geliştirme müdürlüğünden kıdemli ürün müdürlüğüne kadar pek çok pozisyonda görev aldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren Dayangaç yine aynı üniversitede Parazitoloji alanında ihtisas yaptı.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ