Kanguru Haber

Bizpoint Bizi Etkinliğe Götür!

Bizpoint Bizi Etkinliğe Götür!

Bizim gibi etkinlik ve mekan takip eden biri misiniz? O zaman yazımız ilginizi çekecektir.Yaşadığınız şehirde etkinlik yapılıyor ve bunları takip etmek için sosyal medya hesaplarını takip ediyorsunuz. Lakin sosyal medya hesaplarına bağlı kalarak etkinlikleri takip etmek bizim için zaman kaybı oluyor. Etkinliği incelerken arkadaşımlarımızın paylaşımlarına cevap veriyoruz. Yaptığımız işler geride kalabiliyor.

Sadece etkinlikleri ve mekanları takip etmek istiyorsanız. Bizpoint’in özellikleri imdadımıza yetişiyor. Google Play ve App Store üzerinden Bizpoint uygulamasını indirerek kullanabilirsiniz. Ayrıca web sitesinden de bulunduğunuz şehirinizdeki etkinlikleri ve mekanları takip edebilirsiniz.

Web sitesi üzerinden etkinliklere ve mekanlara ulaşmak çok kolay olduğunu söylemeliyiz. Bizpoint web sitesine girdiğinizde sizi bir arama motoru ve kısa yollar karşılıyor. Arama yapmak istediğiniz yer veya etkinliği yazıyorsunuz. Kısa bir süre içinde karşınıza etkinlik veya mekan bilgileri çıkıyor. O kadar güzel yapmışlar ki Google Harita da bulunan mekanı görebiliyorsunuz. Bu da etkinliğe katılacak kişilerin işini kolaylaştırıyor.

Bir işyeriniz varsa Bizpoint’in özellikleri tam size göre diyebiliriz. Çünkü uygulamanın lokasyon bazlı hedef kitlelere ulaşma prensibi ile daha potansiyel müşterilere ulaşabilirsiniz. Lokasyon bazlı kampanyalar oluşturabilir. Müşterileriniz ile anlık mesajlama yapabilir. İndirim isteklerine cevap verebilir. Randevu ve rezervasyon isteklerini karşılayabilirsiniz.

Sadece kampanya ve etkinlikler düzenlenmiyor. Ayrıca iş ilanları ile işyerinize uygun personeli bulma imkanınızda var.

Ayrıca bizpoint.com 18 yaşını doldurmuş ve iletişim yeteneği yüksek olan kişileri temsilci olarak çalıştırıyor. Ücretli üye kazandıranların temsilcilerini ödüllendiriyor.

Bizpoint o kadar detaylı düşünülmüş bir proje olduğu sağlamış imkanlardan belli oluyor. Aradığımız tüm etkinlikleri ve mekanları bizpoint de bulabiliyoruz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ