Kanguru Haber

“Bizim Hikaye” İzleyiciyi Ekrana Kilitledi!

“Bizim Hikaye” İzleyiciyi Ekrana Kilitledi!

MED Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturduğu, sezonun en iddialı dizisi ‘’Bizim Hikaye’’nin ikinci bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin oyunu kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yanı sıra, Nesrin Cavadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

“Bizim Hikaye”, TOTAL hedef kitlede 6,53 reyting ve 18,78 share, AB hedef kitlede 6,73 reyting ve 20,87 share, ABC1 hedef kitlede ise 6,47 reyting ve 18,50 share alarak büyük bir başarıya imza attı.

Altı çocuk ve bir babadan oluşan ailenin trajikomik hikayesini anlatan “Bizim Hikaye” dizisinin yeni bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ