Kanguru Haber

Azazil 2: Büyü Vizyona Giriyor

Azazil 2: Büyü Vizyona Giriyor
Azazil 2: Büyü

Azazil 2: Büyü

Senaryosu Murat Gürvardar tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mustafa Özen’in yaptığı Azazil 2: Büyü, 25 Mart 2016 Cuma günü 150 sinemada birden seyirci ile buluşacak. Gişe geliri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Dünya Şehit Çocukları Vakfı’na bağışlanacak korku – drama türündeki filmin yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstleniyor.

23 Mart 2016 Çarşamba Günü Azazil 2: Büyü Filminin Özel Gösterimi Yapılıyor

Başrollerini Ayça Kuru, Tuğçe Kurşunluoğlu, Bedia Ener, Sertan Erkaçan, Murat Ercanlı ve Zülal Memişoğlu’nun paylaştığı Azazil 2:Büyü’nün galasına sanat ve oyuncu camiasından ünlü isimler davetli olarak katılıyor.

Konuk oyuncular Alişan ve Mehmet Aslan ile Lerzan Mutlu, Çağla Şıkel, Gürkan Uygun, Erkan Petekkaya, Şoray Uzun, survivor yarışmacılarından Turabi ve Anıl filmin özel gösteriminde olacaklar.

Azazil 2: Büyü Filmi’nin Konusu
Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genç bir adamdır. Küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve güzel bir kadın olan Esma, Sedat’ı kısa sürede kendine âşık eder ve Sedat’ın zaten çatırdamak üzere olan evliliğini yerle bir eder. Ancak yerle bir olan sadece Sedat’ın evliliği değildir. Zaman içinde Sedat, Aylin ve küçük kızları İlayda çok kuvvetli bir büyünün etkisinde kalır. Azazil’in yeni hedefi aralarındaki bağ zayıflamış olan bu ailedir.

Azazil 2: Büyü Filmi Tanıtım

https://youtu.be/obKm2aoHg_c

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ