Kanguru Haber

Aşk Hangi Mevsimde Çiçek Açar?

Aşk Hangi Mevsimde Çiçek Açar?
Ruhların Sonbaharı

Ruhların Sonbaharı

Kent Haruf’un ölmeden önce kaleme aldığı son eseri Ruhların Sonbaharı Editura etiketiyle raflardaki yerini aldı!

Kitaptan;
Addie Moore, komşusu Louis Waters’a beklenmedik bir ziyarette bulunur. Addie’nin, ilerleyen yaşlarında ikisinin de hayatlarını değiştirecek bir teklifi vardır. Addie’nin kocası, Louis’in de karısı yıllar önce ölmüş, çocukları başka kentlerde kendi hayatlarını kurmuştur. İki yaşlı insan, küçük bir kasabada, sessizlikle çevrili boş evlerinde geçmek bilmeyen yalnızlık saatlerini paylaşmaya karar verirler. Birbirlerine sırlarını, düşlerini, hayal kırıklıklarını, umutlarını, acılarını ve sevinçlerini açarken günden güne güçlenen bir sevginin dokunaklı ve ilham verici hikâyesini örerler. Hem de küçümsemelere, alaylara, kuruyup giden ruhların hoyratlıklarına rağmen… Birlikte, el ele…

Kent Haruf Kimdir?
Kent Haruf, 1943’te Colorado’da dogdu. Kitaplarıyla tanınmadan önce çeşitli ilerde çalşıan Haruf, iki yıl boyunca Türkiye’de İngilizce öğretmenliği yaptı. Romanlarıyla Whiting Vakfı Yazarlar Ödülü, Mountains & Plains Booksellers Ödülü, Wallace Stegner Ödülü’nü kazandı; kendisine PEN/Hemingway Vakfı tarafından da takdirname verildi. Yazar aynı zamanda Ulusal Kitap Ödülü, Los Angeles Times Kitap Ödülü ve New Yorker Kitap Ödülü finalistidir. Ruhların Sonbaharı’nın dışında, The Tie at Binds (1984), Where You Once Belonged (1990), Plainsong (1999), Eventide (2004), Benediction (2013) adlı kitaplarıyla Amerikan edebiyatında önemli bir yer edinen Haruf ’un, fotografçı Peter Brown’la ortak bir kitabı (West of Last Chance) daha bulunmaktadır. Haruf, 2014 yılının Kasım ayında, yetmiş bir yaşında yaşamını yitirmiştir.

Sayfa Sayısı: 152
Ebat: 13,5 x 19,5 cm
Kağıt: 55 g Holmen 2. Hamur
İç Baskı: Siyah – Beyaz
Kapak (Cilt Bilgisi): 230 gr Bristol
ISBN / Barkod: 9786059848060
Fiyatı: 10 TL
Dağıtım Tarihi: 16.02.2016
İndirim Kodu: ED006

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ