Kanguru Haber

Ankara’ya En Ucuz Otobüs Bileti Nasıl Alınır?

Kanguru Haber

Kanguru Haber

Her şey ailemle birlikte kış tatilimizi nerede geçireceğimize karar verdiğimiz an başladı.

Aklımızdan kayak merkezlerine gitmek geçtiysebile oğlumun “Ben Anıtkabir’i görmek istiyorum” demesiyle planlarımız değişti.

Hemen Ankara’da görebileceğimiz yerlerin bir listesini yaptık. Anıtkabir, Kuğulu Park, Kızılay Meydanı, Atatürk Orman Çiftliği, Ankara Kalesi, Atakule, Kocatepe Camii, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Müzesi, Ankara Etnografya Müzesi, 50.Yıl Parkı, Göksu Parkı, Mogan Park, Pembe Köşk, Kızılcahamam Milli Parkı, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sarayı …

Sıra Ankara otobüs biletlerini araştırmaya gelmişti. Eşim “İşyerinde arkadaşlarım en ucuz otobüs biletini onlinebilet.com sitesinden almışlar” dedi. Hemen Online Bilet web sitesini açtım. Ağızımdan dökülen ilk kelime “Woww” oldu. Site hızlı olarak açılması bir yana tasarımıyla her şey elimin altındaydı. Ankara’ya en ucuz otobüs bileti alacağıma emindim.

Örneğin Denizli’den İzmir’e gitmek istediğimde terminalden aldığım fiyat 35 – 40 TL oluyor. Online Bilet’de ise Denizli’den İzmir’e bilet 25 TL’ye bulabiliyorsunuz.

Heyecanla Ankara otobüs biletleri online bilet’de ne kadar diye bakmaya başladım. Nereden bölümüne Denizli yazdım. Seçeneklerden Denizli’yi seçtim. Nereye bölümüne Ankara yazdım. Seçeneklerden Ankara’yı seçtim. Gideceğimiz tarihi girdim.

Karşıma 2+1 ve 2+2 sefer tipi olan otobüslerin seçenekleri çıktı. Oğlumun annesi ile beraber rahat bir seyahat etmesini istediğim için 2+1 sefer tipi olan otobüs seçeneğini seçtim. Bizler için uygun firmayı seçtikten sonra koltuklarımızı aldık.

Yolculuğumuzu yapacağımız araç ve güzergah hakkında başka bir siteye girmeden kolayca öğrenebiliyoruz.

Bundan sonra yapacağım seyahatlerin bir numara seçeneği onlinebilet.com olacaktır.

Bülent Vural
Kanguru Haber Editörü

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ