Kanguru Haber

Abdi İbrahim Pazarlama ve Satış Mükemmelliği Bölüm Direktörü Ufuk Apaydın Oldu

Abdi İbrahim Pazarlama ve Satış Mükemmelliği Bölüm Direktörü Ufuk Apaydın Oldu

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, geniş pazarlama & satış kadrosuyla sektörün en büyük oyuncusu konumunda. 2020 vizyonu doğrultusunda belirlediği hedeflere ulaşma yolunda kadrolarını her geçen gün daha da güçlendiren Abdi İbrahim, pazarlama ve satış bölümlerinde yeni bir yapılanmaya gitti. Bu yapılanma çerçevesinde Abdi İbrahim Pazarlama ve Satış Mükemmelliği Bölüm Direktörlüğü görevine Ufuk Apaydın getirildi.

Ufuk Apaydın, Pfizer Türkiye’de Tıbbi Tanıtım Temsilcisi, Müşteri İlişkileri Koordinatörü, Ürün Müdürü, Ticari İlişkiler Müdürü, İş Birim Müdürü, Pazarlama Müdürü, Satış & Pazarlama Mükemmelliği Müdürü ve Pfizer HS Rusya Ülke Direktörü olarak görev almıştır.

Ardından Roche’da Stratejik Planlama & İş Geliştirme Bölüm Direktörlüğü ve Makedonya Ülke Müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir. Son olarak Roche’da Balkan Ülkeleri’nden sorumlu Bölge Başkanı olarak görev yapan Apaydın, 1 Şubat 2018 tarihi itibariyle Abdi İbrahim bünyesinde Pazarlama ve Satış Mükemmelliği Bölüm Direktörü olarak görev yapmaya başladı.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ