Kanguru Haber

Abdi İbrahim Global Pharm’ın Fabrika Müdürü Neslihan Günel Oldu

Abdi İbrahim Global Pharm’ın Fabrika Müdürü Neslihan Günel Oldu

2013 yılında temelleri atılan ve 2015 yılı sonunda üretime başlayan Abdi İbrahim Global Pharm’a Türkiye’den bir kadın yönetici atadı.

Abdi İbrahim’in modern teknolojiye sahip ve geniş bir tedavi alanını kapsayan ürünlerinin üretim ve pazarlamasını yapan, Kazakistan’ın en büyük üçüncü ilaç üreticisi Abdi İbrahim Global Pharm’ın Fabrika Müdürü Neslihan Günel oldu.

Neslihan Günel Kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Neslihan Günel, Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Biyoteknoloji Bölümü’nde Master yaptı. Koç Üniversitesi’nde Turquality Yönetici Geliştirme Programını bitiren Günel, iş yaşamına 2002 yılında Abdi İbrahim’de Likit Üretim Mühendisi olarak başladı.

Abdi İbrahim’de sırasıyla Likit Üretim ve Ambalaj Yöneticiliği, Katı Üretim Yöneticiliği, Teknik Operasyonlar Yöneticiliği ve Ürün Transfer ve Validasyon Müdürlüğü görevlerini yürüten Neslihan Günel, son görevinde başta Cezayir, Güney Kore, Japonya, Avrupa ve Kanada olmak üzere ulusal ve uluslararası alanda teknoloji transfer projelerinde yer aldı.

Neslihan Günel Kazakistan’daki yeni görevinde üretim, kalite kontrol, Ar-Ge ve tüm teknik faaliyetler ile ilgili operasyonların yürütülmesinden sorumlu olacak.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ