Kanguru Haber

2018 İlkbahar – Yaz Saç Modası

2018 İlkbahar – Yaz Saç Modası

Herkesin heyecanla beklediği ilkbahar ayları geldi çattı. Hava henüz tam olarak sıcaklığa göz kırpmasa da yeni sezonun saç trendleri şimdiden merak konusu olmaya başladı. 2018 İlkbahar-Yaz sezonunda güzelliğin, maskülen ve feminen gibi tanımlarla kısıtlamadığını, cinsiyetsizliğin ön plana çıktığını söyleyen MOS Kuaförleri Saç Artistleri, sezonun trendlerinden bahsetti.

Contouring Değil Nontouring Trendine Geçiş

Sezonun saç trendlerinden bahseden Saç Artisti Doğan Çelik, “Bu sezon önceki yıllarda sıklıkla duyduğumuz, zıt renklerin bir kontrast yaratarak kullanıldığı Contouring trendini bir adım öteye taşıyoruz. Nontouring trendine geçiyoruz ve renkleri bir güzellik filtresi gibi kullanıyoruz. Keskin kesim ve şekillendirme hatlarını renklerle yumuşatıyor, görünümlere doğal bir ışıltı ve parlaklık katıyoruz” açıklamasında bulundu.

Kadınlar Kendini İlkbahar Çiçekleri Gibi Hissedecek

Sezondaki renk tercihlerini anlatan Saç Artisti Ali Tacir, “Günden güne renge alışan kadınımız, pastel tonlarda yeşili, maviyi, lavantayı ve pembeyi cesurca kullanacak. Milenyum mavileri, lila, çam yeşili gibi soft renkler, düz saç modellerinde kadınların kendilerini ilkbahar çiçekleri gibi hissetmesini sağlayacak. Ayrıca diamond balyaj dediğimiz renkli boncuklu aksesuarlar da saç boyuna göre ayarlanarak takılabilir. Doğal renklendirme sevenler için ise “Monochrome Dark Blonde” dediğimiz uygulama ile kıvırcık saçlarda ışık haresi efekti oluşturuyor. Hafif renkler, bu kesime üç boyutlu bir dalga katıyor. Aynı şekilde Kendiliğinden dalgalı saçlara daha romantik bir hava katan “Deep Brunette” dediğimiz çok tonlu koyu renkler eriyerek moka kahvesi ve daha açık tonlara dağılıyor” ifadelerini kullandı.

Farklı Yorumlanmış Pixie ve Kısa Küt Kesime eşlik Eden Kısa Kaküller

Sezonun öne çıkan saç kesimlerini açıklayan Saç Artisti Ali Subaşı, “2018 yılı itibari ile bu sene kısa, orta, uzun fark etmeksizin her saçta doğal kesimlere yöneliyoruz. Uzun ve katlı kesime sahip farklı yorumlanmış pixie kesimler özellikle günlük kullanımda kadınların yaşamlarını kolaylaştırıyor. Bu sezon permaların geri döndüğü müjdesini de vererek, mevcut modellere ek olarak kısa küt saç kesimine küçük kısa kaküllerin de eşlik ettiğini söyleyebiliriz. Özellikle küçük suratlı kişiler için biçilmiş kaftan olacaktır. Orta boy ve uzun saçlarda ise katlı kesimler daha çok ön plana çıkarak, saçlar daha modern ve dolgun bir görünüm kazanıyor. Sezonda her saçı çekici gösterecek ufak dokunuşlar yapmam mümkün” dedi.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ