Kanguru Haber

TEOG Puanı Bu Kadar Kolay Hesaplanmamıştı

TEOG Puanı Bu Kadar Kolay Hesaplanmamıştı

TEOG sınavına giren öğrencilerin ve velilerin sınavdan sonra en çok merak ettiği konu “sınav puanı” oluyor.

İnternet üzerinden eğitim ve öğretim hizmeti veren Okulistik burada devrede giriyor. Okulistik, TEOG hesaplama yazılımı yapmışlar.

Türkçe, Matematik, Din Kültür ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, İngilizce sınavının doğru ve yanlış cevap sayılarını giriyorsunuz. Sistem net sayınıza göre TEOG Puanınızı hesaplıyor.

Bu hesaplamayı veli olarak kullanabileceğiniz gibi öğrencinin kendisi de kullabilir. Herhangi bir üyelik olmadan TEOG Puan Hesaplama robotunu kullanabiliyorsunuz. Okulistik tarafından bu hizmet tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Okulistik’de bulunan 2013-2014 1.Sınav, 2013-2014 2.Sınav, 2014-2015 1.Sınav,2014-2015 2.Sınav, 2015-2016 1.Sınav, 2015-2016 2.Sınav, 2016-2017 1.Sınav  benzer sorular kataloğu öğrenciniz için kılavuz olacaktır.

Ayrıca Okulistikte üyelik başlatabilir. Öğrencinizin derslerine videolar ve testlerle sınavlara hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı öğretim programına tam uyumlu interaktif dersleri takip edebiliyor. Öğrencilerin konuyu en iyi şekilde kavraması için alanında başarılı öğretmenler tarafından videolar hazırlanmış.

Öğrencinin anlatılan konuyu kavrayıp kavramadığı konusunda sadece testler yapmıyorlar. Etkinlikler düzenleyerek öğrencinin konuyu ne kadar öğrendiğini hemen ölçüyorlar ve değerlendiriyorlar.

Okulistik web sitesini Masaüstü bilgisayar, Tablet ve Cep Telefonunuzdan kullanabiliyorsunuz.

Milli Eğitim Bakanlığının 2017 sınav takvimine göre, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) kapsamında yapılacak ikinci dönem merkezi ortak sınavlar 26-27 Nisan 2017’de, mazeret sınavları da 20-21 Mayıs 2017’de gerçekleştirilecek.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavına girecek tüm öğrenci ve velililerimize başarılar dileriz. TEOG Puanınızı hesaplamak için bu . https://www.okulistik.com/anasayfa/teog_hesap.html  linki kullanabilirsiniz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ