Kanguru Haber

Senin Bankan Ürünleri İle Geleceğinize Yatırım Yapın!

Senin Bankan Ürünleri İle Geleceğinize Yatırım Yapın!

Dünya çapında şubesiz olarak açılan ilk bankacılık platformu Senin Bankan, Kuveyt Türk bankasına bağlı olarak faaliyetlerini devam ettiriyor. Tüm bankacılık işlemlerinizi dijital ortamdan giderebilmenize yardım eden kuruluşta, işletim ücreti türünde kesintiler yapılmıyor. Böylelikle müşteriler, ücretsiz olarak banka işlemlerini yapabilmenin keyfini uzun vadede yaşıyor. Yeni nesil dijital bankacılığın ürün gamı bir hayli geniş tutuluyor. Aşağıda yer alan Seninbankan ürünleri için incelemede bulunarak ihtiyacınız olana başvuru yapabilirsiniz. İhtiyaç veya sağlam kart türlerinden birisini seçerek kart ile alışveriş yapabilmenin kolaylığına varabilirsiniz.

Senin Bankan Hesap Seçenekleri
Faizsiz olarak işlemlerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olan Senin Bankan, sunduğu hesap seçenekleri ile birikimlerinizi en doğru şekilde değerlendirmenize destek oluyor. Cari hesap adı altında sunduğu hizmet sayesinde artık fatura ödeme, nakit çekme, para transferi ve para yatırma pek çok finansal işlemlerinizi hesap işletim ücreti ödemeden gerçekleştirmeniz mümkün hale geliyor. Üstelik cari hesapla ilgili tüm işleri; mobil bankacılık, işlematik, internet şubesi ve telefon bankacılığı gibi farklı kanallar üzerinden yapabiliyorsunuz.

Katılma hesabı ile kar-zarar dengesi baz alınarak müşterilere belli bir meblağ getiri sunulması amaçlanılıyor. Yatırımlarının değerlendirilmesi noktasında ön plana çıkan diğer ürün seçeneği, yatırım hesabı oluyor. Yatırım hesabı ile birikimleriniz, belli periyotlarda ara ödemeli, belli periyotlarda da vade sonunda kar payı ödemeli şeklinde planlanabiliyor. Altın, platin, gümüş ve birikimli katılma ise online bankacılık üzerinde sunulan diğer ürün gamını oluşturuyor.

Finans ve Güvence Destekleri
Senin Bankan üzerinde kişilerin ihtiyacına yönelik kredi finansmanı da sağlanıyor. Şubeye gitmeden tüm süreci dijital ortama ulaştıran sistem, yüklü para ihtiyacı gerektiren araç ve konut alımlarında her zaman avantajlı ödenekler sunuyor. Araç sahibi olmak isteyenlere 48 aya varan vade sürelerinde %20’den başlayan finansmanı veriliyor. Ayrıca plaka değişikliği, 3 yıl üzerindeki araçların değişimi ve trafikten men edilme gibi durumlar söz konusu olduğunda fonlama şartı uygulanmıyor.

Konut finansmanı ise beğendiğiniz evi satın alarak üzerine cüzi bir kar yapı koyarak istediğiniz taksit sayısında size ulaştırıyor. Senin Bankan ürünleri arasında Ferdi kaza sigortası, hayat sigortası ve bireysel emeklilik gibi güvence destekleri de bir hayli önem taşıyor. Geleceğe daha güvenli bakabilmek için kendinize uygun bulduğunuz sigorta türlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz bireysel emeklilik sistemine başvurarak gelecekte artı bir getiri imkânı daha yakalayabilirsiniz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ