Kanguru Haber

Erken Kredi Kapama Hesap Aracı Nasıl Kullanılır?

Erken Kredi Kapama Hesap Aracı Nasıl Kullanılır?

Herhangi bir bankadan çekmiş olduğunuz krediyi erken ödeme durumunuz olabilir. İşte böyle gibi durumlarda kredi danışmanınız Kredi Denizi‘nin hazırlamış olduğu hesaplama aracı işinizi görecektir.

Bu araç ile “Erken Kredi Kapama Hesaplama” çok kolay yapılıyor. Karışık hesaplamalar ile uğraşmıyorsunuz. Hesaplama aracındaki filtreler sayesinde sonuca ulaşıyorsunuz. Sırasıyla sekmeleri tanıyalım.

Kullanılan Kredi Tipi: Bu sekmeye kullanmış olduğunuz kredi tipi giriliyor. İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Konut Kredisi, Esnaf Kredisi gibi

Çekilen Kredi Tutarı: Bu sekmeye çekmiş olduğunuz kredi tutarını bu bölüme giriyorsunuz.

Vade (Ay): Bu sekmeye kredinizi kaç aylık bir vade ile  çekmişseniz onu giriyorsunuz. 3 – 48 ay arasında seçenekler bulunuyor.

Faiz Oranı: Bu sekmeye kredinizi çektiğiniz faiz oranını giriyorsunuz. Bankadan bankaya faiz oranları değişebileceği için bu bölüme girdiğiniz oran çok önemli olduğunu hatırlatmak isteriz.

Ödediğiniz Taksit: Bugüne kadar ödemiş olduğunuz taksit sayısını giriyorsunuz. Bu bölüm çok önemli erken ödemedeki kârınız taksit sayılarınıza bağlı… Çünkü sistem ödediklerinizi ödemeniz gereken miktardan çıkaracaktır.

Hesaplamanız bittiğinde karşınıza ödeme planınızda ortaya çıkıyor. Kapama Tutarı, Taksit Tutarı, Ödenen Faiz, Erken Ödemedeki Kârınız, Kapama Sonrası Kredi Maliyetiniz bu araç ile karşınıza çıkıyor.

Unutmamalıdır ki! Kredi kapama tutarı bankalara ve ödeme tarihinize göre değişiklik gösterebilir. Kapama tutarları tahmini olarak hesaplanmaktadır.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ