Kanguru Haber

Batman v Süperman: Adaletin Şafağı

Batman v Süperman: Adaletin Şafağı

Yönetmen Zack Snyder’dan “Batman v Süperman: Dawn of Justice / Batman v Süperman: Adaletin Şafağı,” geliyor.

Başrollerinde Oscar ödüllü Ben Affleck Batman/Bruce Wayne rolünde ve Henry Cavill Süperman/Clark Kent rolünde, karakterlerin ilk kez sinema perdesinde birlikte görünecekleri filmde karşımızda olacaklar.

Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman’ın eylemlerinden duyulan endişe, Gotham Şehri’nin sahip olduğu, zorlu ve güçlü, ama yasa dışı, gönüllü koruma görevlisini, Metropol’ün modern zamanlardaki en saygıdeğer kurtarıcısı yapmıştır. Böylece Batman ve Superman’in arasındaki savaşla, yeni bir tehdit yükselir; insanlık şimdiye kadar görülmemiş büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.

Zack Snyder’ın yönettiği filmin diğer başrollerinde; Oscar adayı Amy Adams Lois Lane rolünde, Jesse Eisenberg Lex Luthor rolünde, Diane Lane Martha Kent rolünde, ve Laurence Fishburne Perry White rolünde; diğer rollerde de Oscar ödüllü Jeremy Irons Alfred, ve Holly Hunter Senatör Finch; ve Gal Gadot Wonder Woman/Diana Prince rolünde yer alıyorlar.

Gösterim Tarihi: 25 Mart 2016
Dağıtım: Warner Bros.
Yapım: Warner Bros.
Süre: 151 dk.
Türü: Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Gal Gadot, Jason Momoa, Henry Cavill, Ben Affleck
Fragman: https://youtu.be/NNChvW5zmYw
IMDb: 7,8

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ