Kanguru Haber

Yılan Oyunu Geri Döndü

Yılan Oyunu Geri Döndü

Yılan, ilk kez 90’ların sonlarında Nokia telefonlarında yer almıştı ve o tarihten bu yana 400 milyonun üzerinde telefonda oynandı. Kullanıcıların artık nostalji yapmak için eski telefonlarını bulup çıkarmalarına gerek yok. HMD Global, herkesi Facebook’taki Instant Games platformunda bu ücretsiz oyun çevresinde birleşmeye ve arkadaşlarına meydan okumaya davet ediyor.

Yeni Nesil Yılan’da Neler Var?

Orijinalinde olduğu gibi oyuncular, puan alabilmek adına yol üstündeki elma ve böcekleri yemesi için yılanı ekranda hareket ettirecek. Yılan ne kadar yerse o kadar uzayacak ve kontrol edilmesi daha güç hale gelecek. Her biri farklı bir düzene ve yılan derisine sahip altı seviye var. Oyuncular, üç hızdan birini seçebiliyor. Ne kadar hızlı olunursa o kadar çok puan kazanılıyor. Ayrıca arkadaşlar ya birebir ya da grup olarak liderlik panosunda kimin en yüksek puana sahip olduğunu görebiliyor. Bu da oyuna dostça bir rekabet katıyor.

Yılan’ın yenilenmiş sürümünün, tüm zamanların en çok satan telefonlarından birinin modern bir dönüşümü olan yeni Nokia 3310’a da önceden yüklenecek olması Yılan’ın geri dönüşünü daha da heyecanlı hale getiriyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ