Kanguru Haber

Yiğit Konur Yurt Dışında Arama Motoru Ödülleri Jüriliğine Seçildi

Yiğit Konur Yurt Dışında Arama Motoru Ödülleri Jüriliğine Seçildi

ZEO firmasının kurucusu, SEO alanında gerek ülkemizde gerekse de yurt dışında BrightonSEO ve diğer önemli SEO firmalarının düzenlediği konferanslarda konuşmacı olma özelliğini taşıyan Yiğit Konur, ülkemiz dijital pazarlama sektörüne katkılarına, gerek kurucu olduğu ZEO firmasının düzenlediği konferanslarla gerekse de yurt dışı jürilikleriyle devam ediyor.

Yiğit Konur, Avrupa’da Berlin’de ve Amerika’da Las Vegas’ta arama motoru ödülleri başlığı altında düzenlenen etkinliklerde ülkemizi temsil etme ve jüri olma onuruna layık görülmesinin ardından, tecrübelerini ülkemizde kurucusu olduğu ZEO firmasıyla birlikte düzenlediği etkinliklerle devam ettiriyor. İlk defa SEOzone adıyla düzenlenen şimdilerde ise Digitalzone adıyla değiştirilen etkinlik yurt dışından çok sayıda uzmanın bilgi ve tecrübelerinden yararlanabilmesi için Türkiye’nin dijital pazarlama platformu ilgililerini bir araya getirecek. Toplamda 700’e yakın dijital pazarlama uzmanını bir araya getirmesi beklenen etkinlikte açılış konuşmasını da şüphesiz Yiğit Konur yapacak.

Dijital Pazarlama Dünyası Digitalzone’dan Ne Beklemeli

Katılımcılar ve katılmayı düşünen kişiler, Digitalzone konferans programına ve konferans hakkındaki tüm detaylara ZEO.org adresinden erişebilirler. Bununla birlikte konferans içerisinde SEO bağlamında konuların genelde Google arama motoru ile uyumluluk çevresinde şekillendiğini söylemek mümkün. Bazı konularsa bir SEO teklifinin nasıl verilmesi gerektiği ve arama motoru optimizasyonu anlamında toplanan verilen değerlendirilmesi çerçevesinde gelişiyor.

Etkinliğin ilk gününde katılımcıları daha çok dünyaca ünlü dijital pazarlama uzmanlarının konferans konuşmaları beklerken, ikinci gün katılımcılara aksiyon odaklı oturumlar da sunulanlar arasında. 21 – 22 Ekimde Şişli’de Radisson Blu Hotel’de düzenlenecek etkinliğin dijital pazarlama alanında uzman olan veya bu alanda hizmet alan kişiler ve firmalar kadar, bu alanda yeni yeni çalışmalar yapmaya başlayan kişilerin de ilgi odağı olması bekleniyor.

Digitalzone’un Türkiye Dijital Pazarlama Sektörü Açısından Önemi Büyük

ZEO firması gibi inovatif firmaların düzenledikleri Digitalzone benzeri etkinlikler, ülkemizde dijital dünyadaki gelişmelerin tüm firmalar ve kişiler tarafından rahatlıkla takip edilmesine ön ayak olmakta. Dünyada hemen hemen her ülkede ve şehirde aktif şekilde her yıl düzenlenen bu etkinliklerin ülkemizde de dijital pazarlama sektörü ilgililerine fırsatlar sağlaması, yeni bakış açıları sağlaması ve büyümelerine destek olması artık mümkün.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ