Kanguru Haber

Yavuz Akyazıcı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde

Yavuz Akyazıcı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde

Vestel Gururla Yerli Konserleri” çerçevesinde Yavuz Akyazıcı Trio Featuring Kenan Vural projesi ile müzik severlerle buluşuyor.

New York, New School Jazz Akademisi Caz Performans Bölümü’nden mezun olan Yavuz Akyazıcı, Amerika’da yaşadığı 17 yıl boyunca Patricia Barber, Billie Harper, Matt Wilson, Eric Person gibi caz müzisyenleri ile Birdland, Knitting Factory, Smalls, 55 Bar gibi efsane kulüplerde sayısız konserler verdi. JVC Jazz Festival, Bakü Caz Festivali, Charlie Parker Caz Festivali gibi bir çok önemli festivale davet edildi.

Türkiye’ye döndükten sonra Teoman, Göksel, Duman gibi sanatçıların şarkılarını caz standartları formunda yorumladı. “Bu Aşk Fazla Sana”, “Depresyondayım”, “Güzel Bir Gün,” “Senden Daha Güzel” gibi çok sevilen parçaların yer aldığı Turkish Jazz Standards Vol I ve Vol II adlı CD çalışmaları büyük ilgi çekti.

Turkish Jazz Standards albümleri ile Amerika’nın en saygın haber ve kültür sanat radyosu olan NPR’a konuk olan Yavuz Akyazıcı’nın sürpriz parçalardan oluşacak yeni Turkish Jazz Standards Vol III albümü yakında Esen Müzik etiketiyle, müzik severler ile buluşacak.

“Yavuz Akyazıcı Trio Ft. Kenan Vural” Konseri
1 Mart 2016 Salı 21.00 Zorlu Performans Sanatları Merkezi
Bilet Fiyatları Tam – 50.00 TL Öğrenci – 30.00 TL

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ