Kanguru Haber

Uluslararası Taşımacılık Ağının Güçlü Sesi

Uluslararası Taşımacılık Ağının Güçlü Sesi

seraytrans.com firması 20 yıla aşkın bir süredir uluslararası taşımacılık faaliyetlerini gerekli standartlar çerçevesinde yürüten Türkiye meşeli bir kuruluştur. İlk faaliyetimizden bu güne kadar bir çok değerli projeye ve çalışmaya gerek ev sahipliği gerekse aktif roller alarak yer aldık. 2017 yılında da vizyon ve misyon temellerimize bağlı olarak, hizmetlerimizi ve müşteri kalitemizi yönelik çalışmalar sürdürmekteyiz. En büyük destekçimiz ve bakış açımıza yön veren Siz Değerli İş Ortaklarımıza teşekkür ederiz.

Karayolu taşımacılığında 2015 ve 2016 yılının en çok sevkiyatını gerçekleştiren taşımacılık firmaları arasında yerimizi alarak büyük bir başarıya imza atmış olduk. 2017 yılında ise bu başarıyı daha da iletiye götürmeyi hedeflemekteyiz. Gerçekleştirdiğimiz yatırımla ile; özmal araç filo sayımızı, sektörel kullanımlara uygun iç araç dizaynları ve yine günlük olarak gerçekleştirdiğimiz çıkışlarımız ile diğer rakiplerimiz arasında büyük ölçekte farklılıklar oluşturarak sıyrılmaktayız.

Taşımacılık Hizmetlerinde Beklentiler Nelerdir?
Bir taşımacılık hizmeti alacak olsanız, firmalardan ne tür bir hizmet beklerdiniz? Gerek Türkiye pazarında gerekse global pazarda birçok yerel ve international transportation hizmeti veren firmaların sayısının her geçen gün artmaktadır. Rekabetin ve çeşitliliğin yoğun yaşandığı için firmalar konumlarını ve hedeflerine ulaşmak için bir çok yenilikler ve fırsatlar ile müşterilerinin karşısına çıkmayı hedeflemektedirler.

Gerek Türkiye gerekse en büyük ithalat ve ihracatını gerçekleştirdiğimiz Avrupa pazarı için bir çok yatırım ve yeniliğe firma olarak gitmekteyiz. Seray Trans olarak, gelişimimizi ve yatırımlarımıza artık müşterilerimizden gelen tavsiye ve yorumlar yönünde hayata gerçekleştirmekteyiz. Eğer sizlerde gelişimimize ve yatırımlarımıza yön vermemizde bizlere yardımcı olmak isterseniz web sitemiz üzerinden bizlere mail atabilirsiniz.

Taşımacılık Çözümlerimiz İle Daha Fazla Zaman Kazanın!
Uluslararası taşımacılık hizmetlerinde en büyük kaygılardan biri de teslim edilen yükün zamanında istenilen adrese teslim edilip edilmeyeceğidir. Miadlı ürünlerde bu sürelerde saat farklılığından bile ciddi sorunlar yaşandığı bilinmektedir. Nakliyat, lojistik, parsiyel taşımacılık gibi tüm karayolu taşımacılık hizmetlerinde ikili anlaşmalara bağlı olarak kesintisiz ve zamanında teslimat sözü ve garantisi vermekteyiz.

Firmalardan bir hizmet alırken yetkinliğini ve gerekli belgelere sahip olduğundan emin olmanız çok büyük önem arz etmektedir. Firma olarak tüm yetki ve belgelere sahip bir kuruluşuzdur. Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) kuruluşuna üye bir firmayız.

Balkanlar ve Doğu Avrupa Ülkelerindeyiz!
Faaliyetlerini sunmuş olduğumuz ülkeler: Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Arnavutluk, Romanya, Sırbistan, Bosna Hersek ve Kosova ülkelerine günlük olarak sevkiyatları düzenlediğimiz ülkelerdir. 2017 yılında Yunanistan parsiyel taşımacılık hizmetlerimizde %15 indirimlere gitmiş bulunmaktayız. Daha fazla bilgiyi http://www.seraytrans.com/yunanistan-tasimacilik/ adresini tıklayabilirsiniz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ