Kanguru Haber

Türkiye’de FDA Kayıtlı Tesiste Balık Yağı Üretimi

Türkiye’de FDA Kayıtlı Tesiste Balık Yağı Üretimi

Berko İlaç, üretim tesislerinin beslenme desteği ürünleri için FDA kaydını tamamlayarak ürünün güvenliğini ortaya koydu.

Çocuk Gelişiminde Çok Önemli
Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişiminde önemli rol oynayan omega 3 yağ asitleri içeren bu ürün, bağışıklık sisteminin desteklenmesine, beyin, göz ve sinir sistemi gelişimine yardımcı oluyor.

Limon Aromalı, Kokusuz ve Kaşık Formunda
Çocukların gelişiminde büyük öneme sahip olan Zincomega balık yağı, Berko İlaç’ın özel bir teknoloji ile ürettiği bir ürün. Zincomega, 4 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu tat problemine inovatif bir yaklaşımla üretildi. Limon aromalı, balık kokusu arındırılmış, içimi kolay balık yağı, hem kaşık hem de şişe formuyla tüketicinin kullanımına sunuldu. Zincomega Balık Yağı, Avrupa’nın lezzet konusundaki lider, bağımsız otoritesi ITQI “üstün kalite ve tat ödülü” almaya hak kazandı.

Yılın İnovatif Ambalaj Ödülü
Berko İlaç, ambalaj alanında da yeniliğe giderek kaşık formunda üretimi gerçekleştiren firma oldu. Berko İlaç’ın patentli teknolojisi olan “kaşık formu”, balık yağı tüketicilerinin doğru dozda balık yağı alması açısından önemli. Tüketiciye taşıma ve saklama kolaylığı da sunan bu form Berko İlaç’a, Altın Havan 2014 Ödülleri’nde “Yılın İnovatif Ambalaj Ödülü”nü de kazandırdı.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ