Kanguru Haber

Tüm Uyarılara Rağmen Çekilen Film Vizyonda

Tüm Uyarılara Rağmen Çekilen Film Vizyonda

Anadolu’nun her bölgesinden gönderilen hikayelerden seçilerek oluşturulan “Azem 3 Cin Tohumu” 8 Nisan 2016 Cuma günü vizyona girdi.

Çekim yerleri konusunda halkın; “gitmeyin akli dengenizi kaybedersiniz” uyarılarına rağmen yapımcıların tamamladıkları film, Anadolu’nun en korkunç hikayesi olma iddiasını taşıyor.
Olayların yaşandığı gerçek mekanlarda çekimleri tamamlanan “Azem 3 Cin Tohumu” filmi için Retropro yapımcıları 1 yıl süresince yaptıkları araştırmalarda halktan sürekli “gitmeyin, çekmeyin akli dengenizi kaybedersiniz” uyarıları aldıklarını söylediler.

Anadolu’da Yaşanmış En Korkunç Hikaye

Buna rağmen çekimleri tamamladıklarını belirten yapımcılar, filmi; “Anadolu’da yaşanmış en korkunç hikaye” olarak tanımlıyorlar. Filmin çekildiği yerleşim bölgesi, kişi hak ve özgürlükleri dikkate alınarak özellikle gizli tutuluyor. Beş bin hikaye arasından seçilerek hazırlanan filmin bir diğer özelliği ise, mekanların; çekimler sırasında danışman hocalar tarafından dini usüllere göre okunması olarak belirtiliyor.

Azem 3 : Cin Tohumu Filminin Kısa Fragmanı: https://youtu.be/jZPY_SMY-WA

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ