Kanguru Haber

Tombili’nin Heykeli Önce Çalındı, Sonra Yerine Bırakıldı

Tombili’nin Heykeli Önce Çalındı, Sonra Yerine Bırakıldı

Böbrek yetmezliğinden 1 Ağustos’ta ölen Tombili anısına Ziverbey Güleç Sokak’a konulan heykel, kimliği belirsiz kişiler tarafından 8 Kasım Salı günü çalındı. Heykel, iki gün sonra aynı yerine bırakıldı.

Tombili’yi ölümsüzleştiren heykelin yapılması için change.org isimli sitede düzenlenen kampanyaya 17 bin imza atılmıştı. Kadıköy Belediyesi Tombili’nin heykelinin yapılması talebine olumlu vermiş ve Seval Şahin tarafından gönüllü olarak yapılan heykel, ekim ayında tamamlanmıştı. Tombili’nin heykelinin açılışı 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde yapılmış ve çok sayıda mahalle sakini katılmıştı.

İki gün önce çalınan heykel sabah saatlerinde yerine bırakıldı. Yerinden sökülürken zarar gördüğü anlaşılan heykel, Kadıköy Belediyesi tarafından tamir edilerek tekrar yerine konacak.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ