Kanguru Haber

Taraftarlar Kol Kola Girecek!

Taraftarlar Kol Kola Girecek!

Türk futbolunun en büyük destekçileri arasında yer alan Coca-Cola, milyonlarca taraftarla kol kola girerek dev bir kampanyaya daha imza atıyor.

Milyonlarca Coca-Cola Şişesi Futbol Kulüpleri İçin Maddi Desteğe Dönüşecek

Konuyla ilgili açıklama yapan Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Kurumsal İletişim Direktörü Sinan Cem Şahin, Kol Kola kampanyasıyla taraftarları futbol kulüpleriyle yeni bir model etrafında buluşturduklarını belirtti ve şunları söyledi:

Coca-Cola uzun yıllardır Türk futbolunun en büyük destekçileri arasında yer alıyor. Türkiye Milli Futbol Takımı ve Coca-Cola Gelişim Ligleri’nin ana sponsoruyuz. Yaptığımız anlaşmalarla, Süper Lig takımlarının Resmi İçecek Sponsoru olarak Türk futboluna verdiğimiz desteği artırıyoruz. Kol Kola kampanyamızla ‘futbol, kol kola güzel’ diyoruz ve taraftarları, takımlarına destek olmaya davet ediyoruz. Kol Kola kampanyamızla milyonlarca Coca-Cola şişesi taraftarlar sayesinde futbol kulüpleri için maddi desteğe dönüşebilecek.

22 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerli olacak Kol Kola kampanyası süresince, kampanyaya katılan taraftarlar, promosyonlu Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite kutu ile 1.5, 2 ve 2.5 litrelik şişelerindeki promosyon kodunu www.takiminlakolkola.com internet sitesi üzerinden ya da SMS yoluyla göndererek, takımlarına 1’er TL katkı sağlayacak.

Kampanyaya katılarak takımlarına destek olan taraftarlar aynı zamanda çekilişe katılarak, tişört, atkı, forma, top gibi çok sayıda hediye kazanma şansı da yakalayacak.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ