Kanguru Haber

Tansel Karaduman’dan “Hesap Ver”…

Tansel Karaduman’dan “Hesap Ver”…

“Kış Güneşi” dizisinde izlenme rekoru kıran Tansel Karaduman’ın single şarkısı “Hesap Ver”, tüm dijital platformlarda yerini aldı…

Geçtiğimiz hafta “Kış Güneşi” dizisinde büyük ilgi gören “Hesap Ver”in aranjesi Yusuf Sağlamlar’a ait. Birbirinden usta müzisyenlerle her anı titizlikle kaydedilen “Hesap Ver”, ilk kez 1991 yılında Aşkın Nur Yengi tarafından yorumlanmıştı.

Şehrazat’ın Emeği Büyük…

Uzun zamandır sahnede söylediği şarkıyı almak için şarkının demo kaydını doldurup, usta söz yazarı ve besteciyi arayan, Tansel Karaduman, kız istemeye gider gibi büyük bir heyecan ve umut ile Şehrazat’ı ziyarete gittiğini dile getirdi. Üç saatlik bir sohbetin sonunda şarkıyı aldığını ve şarkının kayıtlarının her anında Şehrazat’ın emeğinin büyük olduğunu da ekleyen Karaduman, şarkıyı tüm ekiple beraber içlerine sinmeden piyasaya sürmediklerini dile getirdi. Her aşamasında onay aldığını ve Şehrazat’ın da ona güvenip, inandığını ekleyen sanatçı, “Yıllardan beri Şehrazat ile çalışmayı çok istiyordum ve sonunda kısmet oldu.” diye konuştu.

İlk Kez “Kış Güneşi” Dizisinde Yayınlandı…

Önümüzdeki günlerde Türkiye’de ilk kez kullanılacak bir teknik ile klibi çekilecek “Hesap Ver”, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yapımcılığını Endemol Shine Turkey’in üstlendiği ve Show Tv’nin fenomen dizisi “Kış Güneşi”nin 11.bölümünde özel bir kliple yayınlandı.

Diziye özel olarak kliplendirilen şarkı, yayınlandığı andan itibaren dizinin resmi youtube kanalında izlenme ve beğeni rekoru kırdı.

“Hesap Ver” Künye

Söz&Müzik: Şehrazat
Aranje: Yusuf Sağlamlar
Tuşlu çalgılar: Yusuf Sağlamlar
Yaylı Enstrümanlar: İstanbul Strings
Davul: Aydın Karabulut
Bas Gitar: Hami Barutçu
Klasik ve Akustik Gitarlar: Erdem Sökmen
Elektrik Gitar: Gökay Semercioğlu
Mix & Mastering: Tarık Ceran

Tansel Karaduman Kimdir?

Tansel Karaduman, Zonguldak’ta doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Zonguldak’ta tamamladı. Üniversite eğitimi sırasında başlayan müzik tutkusu onu genç yaşta sahne hayatı ile tanıştırdı. Uzun süre Bodrum gece hayatının sayılı solistlerinden biri olan Karaduman, 2001 yılının yaz aylarında aldığı bir teklif ile Büyük Kulüp ve Moda Deniz Kulübü’nde sahne almak üzere İstanbul’a yerleşti. Ece Bar, Zihni Bar ve Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri gibi İstanbul’un birçok seçkin ve değerli mekanlarında sahne aldı.

Kurduğu orkestra ile yurtiçi ve yurtdışında birçok özel davette sahne performansı sergiledi.

2009 yılında Asım Ekren, Cengiz Özdemir, Hami Barutçu gibi değerli müzisyenlerin kurduğu “Randevu” orkestrasında solist olarak görev aldı. Böylece profesyonel müzik hayatını daha da pekiştirmiş oldu. 2012 yılında müzikal anlayışına saygı duyduğu Genco Arı ile tecrübelerini birleştirerek ilk solo albümünün çalışmalarına başladı. 2014 yılında müzik prodüktörlüğünü ve aranjelerini Genco Arı ile yaptıkları “Her Gece” isimli albümünü çıkardı. Albüme adını veren “Her Gece” şarkısının söz ve müziği sanatçıya aittir. Albümün ilk klibi ise “Çaresiz” isimli şarkıya çekilmiştir.

Halen Hami Barutçu, Tolga Kılıç, Anıl Şallıel ve Hasan Gözetlik gibi değerli isimlerden oluşan orkestrası ile İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde konserler vermektedir. Ayrıca sanatçı yurtiçi ve yurtdışında birçok özel davette de sahne almaya devam etmektedir.

Sahne repertuvarı ile kaliteli eğlence anlayışında fark yaratmanın dışında, uzun süren albüm sessizliğini sözü ve müziği Şehrazat’a ait olan “Hesap Ver” şarkısı ile bozan Tansel Karaduman’ın single çalışması 7 Mayıs 2016 tarihinde tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ