Kanguru Haber

Takeda Türkiye’de Büyümesini Sürdürüyor

Takeda Türkiye’de Büyümesini Sürdürüyor

Dünya’nın en büyük ilaç şirketilerinden biri olan, Japon ilaç devi Takeda, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor.

İlaç sektörünün deneyimli isimlerinden Ebru Yavuz, Takeda Pazar Erişim & Ruhsatlandırma & Kamu İlişkileri Direktörü olarak atandı. 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle görevine başlayan Yavuz, Takeda için çok önemli odak alanlarından biri olan “Pazar Erişim & Ruhsatlandırma & Kamu İlişkileri” konusuna daha güçlü bir konsantrasyon sağlamak üzere çalışacak.

Ebru Yavuz Kimdir?

Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden 1998 yılında mezun olan Ebru Yavuz, 2009 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamlanmıştır. İlaç sektörüne 1998 yılında giriş yaparak 1998-2003 yılları arasında Bilim İlaç’ta çalışmıştır.

2003 yılından itibaren Novo Nordisk’te çalışmaya başlayan Yavuz ruhsatlandırma, fiyatlandırma, geri ödeme, kurumsal ilişkiler ve iletişim olmak üzere bir çok farklı sorumluluk üstlenmiş ve Şubat 2016’da Takeda Türkiye’ye katılmadan önce son olarak Pazar Erişim ve Resmi İlişkiler Direktörü olarak görevini başarıyla icraa etmiştir.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ