Kanguru Haber

Sevgililer Gününün Altın Çifti

Sevgililer Gününün Altın Çifti

Kızlar Soruyor üyelerine “Aşkları yıllanmış, yıllandıkça değerlenmiş çiftlerimizden hangisi Sevgililer Günü’nün Altın Çifti?” sorusunu yönlendirdi.

Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan oyların %32’siyle anketi birinci olarak bitirdi. Ankette %31 oy oranıyla Betül- Cüneyt Arkın çifti ikinci olurken onları Sevim Emre-Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu- Türker İnanoğlu takip etti.

Sembol Çift Fahriye-Burak
Kızlar Soruyor’un düzenlendiği Sevgililer Günü’nün Sembol Çifti anketinde ise geçtiğimiz yaz dünya evine giren, gençlerin büyük hayranlıkla takip ettiği Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti oyların %52’sini alarak birinci olmuştu.

Ankette Vatanım Sensin dizisinde başrolleri paylaşan, örnek evlilikleriyle adlarından söz ettiren Bergüzar Korel- Halit Ergenç çifti ikinci olurken, onları Kenan Doğulu- Beren Saat ve Pınar Altuğ- Yağmur Atacan çiftleri takip etti.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ