Kanguru Haber

Sevgililer Günü’nde ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ Sürprizi

Sevgililer Günü’nde ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ Sürprizi

Dünyanın En Güzel Kokusu‘ filminin başrol oyuncuları Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Mall of İstanbul’da izleyiciyle buluştu.

Endemol Shine Türkiye’nin, Böcek Film ile birlikte ortak yapımcılığını üstlendiği “Dünyanın En Güzel Kokusu”nun ekibi; Sevgililer Günü’nde Türkiye’nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul’da düzenlenen seyircili özel gösterime katıldı. Başrol oyuncuları Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu ile filmin senaristi ve yönetmeni Uğur Yağcıoğlu sinemaseverler tarafından büyük ilgi gördü. Mall of İstanbul Cinetech’te gerçekleştirilen gösterim öncesinde oyuncular sinema salonunda da selfie çekti.

sevgililer-gununde-dunyanin-en-guzel-kokusu-surprizi-2-kanguru-haber.com-990x660

Hem Mizahi, Hem Eleştirel Bir Bakış
Bir aşk ve çocuk özlemi hikayesinin arka planında günümüz ilişkilerine hem mizahi, hem eleştirel bir bakış sunan “Dünyanın En Güzel Kokusu”; arkadaşlıkla başlayıp, çocuk özlemiyle aşkın bambaşka bir haline dönüşen bir hikayeyi beyazperdeye taşıyor. Aşkın bazen, fark edemeyeceğimiz kadar yakınımızda olduğunu anlatan film; arkadaşlığın aşka dönüşüp dönüşemeyeceğini sorguluyor, sorduğu tüm soruların cevabını yine kendi hikayesi içinde veriyor.

Uğur Yağcıoğlu’nun yazıp yönettiği, başrollerini Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu paylaştığı “Dünyanın En Güzel Kokusu”nda aynı zamanda; Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay, Feriha Eyüpoğlu, Açelya Akkoyun gibi güçlü oyuncular rol alıyor. Sevilen ve başarılı müzisyen Mert Tünay’ın müziklerine imza attığı filmin süpervizörlüğünü ise, çok izlenen filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Sorak üstleniyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ