Kanguru Haber

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Türkiye Satış Fiyatı

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Türkiye Satış Fiyatı

Dünya ile aynı anda 18 Mart’ta satışa başlanacak olan Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge‘nin Türkiye satış fiyatı belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Barcelona’daki Dünya Mobil Kongresi’nde tanıtılan Galaxy S7 ve S7 edge hem kablolu hem de kablosuz hızlı şarj teknolojisini bir arada sunuyor. Ürünlerin üzerinde düşük ışıkta dahi daha aydınlık ve net kareler sağlayan, bir akıllı telefonda ilk kez yer alan Çift Piksel (Dual Pixel) kamera bulunuyor.

Güçlü işlemcisi ve büyük pil kapasitesiyle çok daha uzun süreli oyun deneyimi sunan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, dahili soğutma sistemiyle oyunseverlerin de favorisi oluyor. Her iki ürün de şık tasarımları, geliştirilmiş kamera özellikleri, su geçirmez yapısı ve harici hafıza desteği sayesinde güçlü bir performans sergiliyor.

Tüketiciler, Media Markt’ın 4-17 Mart tarihleri arasında sunduğu ön sipariş fırsatıyla Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge’i öncelikli deneyimleme fırsatına sahip olacaklar. Siyah, gümüş ve altın sarısı renk seçenekleri bulunan Samsung Galaxy S7 ve S7 edge‘i ön siparişle satın alan kullanıcılara, Clear View telefon kılıfı* da hediye olarak geliyor.

Türkiye Satış Fiyatı : Samsung Galaxy S7  2799 TL’den , Samsung Galaxy S7 Edge 3.299 TL’den satışa sunulacak.

* EF-ZG930C ve EF-ZG935C modelleri

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ