Kanguru Haber

Ofisten Sahneye Başlıyor…

Ofisten Sahneye Başlıyor…

İş dünyasının resmiyeti, kendini eğlencenin yükselen sesine bırakıyor. Sadece şirket çalışanlarından oluşan grupların yarışabileceği “Ofisten Sahneye” adlı şirketler arası müzik yarışması 14 Mart 2016 tarihinde başlıyor.

Kafe Pİ/ Mürekkep Asmalı Mescit mekan sponsorluğunda 12 yarışma gecesi ve 1 final gecesi olmak üzere 13 geceden oluşacak yarışmanın sunuculuğunu, Kral TV ve Kral Pop TV kanallarının program yapımcısı ve sunucusu Mert Ruscuklu üstlenecek.

Çalışan motivasyonunu artırmak, “biz” kültürünü yaygınlaştırmak ve takım ruhunu ateşlemek amacıyla tasarlanan ve bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmaya, grubu olan veya grup kuran tüm şirketler katılabiliyor. Sadece pop ve rock tarzında müzik yapan grupların katılabileceği “Ofisten Sahneye” yarışmasında, sanatçı, müzisyen, müzik yazarı gibi değerli isimlerden oluşan jürinin oyları ve izleyicilerin SMS oyları ile elemeler gerçekleştirilecek.

Cannes Film festivalinin ev sahipliğini üstlenen Palais des Festivals et des Congrès de Cannes bu yıl Ofisten Sahneye birincileri olan tüm grup elemanlarını ağırlıyor. Tarihi Carlton Otel’de konaklayacak birincileri ayrıca festival komitesi tarafından organize edilecek olan müzik dolu özel bir program da bekliyor.

7 Hafta Boyunca Heyecan Sürecek
Proje Sahibi ve yarışma genel koordinatörü Hakan YanarŞirketler artık çalışanlarının motivasyonunu arttıran ve “biz” kültürünü yaygınlaştıran etkinlikleri seçiyor. Biz de bu yarışma ile şirketler arası rekabeti eğlenceli bir boyuta taşıyoruz. İş dünyası profesyonelleri arasında takım ruhunu ateşlemek amacıyla düzenlediğimiz yarışmada, her yıl birbirinden başarılı performanslar izledik. Bu yıl da 7 hafta boyunca, yine iş dünyasının resmiyeti yerini eğlencenin yükselen sesine bırakacak. Şirket çalışanları iş arkadaşlarını sahnede şarkı söylerken ya da yöneticilerini gitar solosu yaparken görebilecek ” diyerek bu tür etkinlikler düzenlemeyi sürdüreceklerini belirtti.

Yarışmada bu yıl TÜVRheinland, Anadolubank, ATU, Avivasa, BDH, Bosch, Caretta, Çelebi, ebebek.com, GFK, Işık Üniversitesi, İTÜ, Jotun, Kale Holding, Kariyer.net, Logo Yazılım, Mercedes-Benz, Mudo, Nestle, Odeabank, Pegasus, Pernod Ricard, PG, Redbull, Roche, Sahibinden.com, Siemens, Sompo Japan, TUYAP, Vestel şirketleri rakipleri ile buluşacak. En yüksek puanı alan 8 şirket birincilik için bir kez daha bir araya gelecekler.

14-15-16-17-21-22-23-24-28-29 Mart gerçekleşecek ön elemelerden sonra yapılacak 4-5 Nisan 2016 tarihlerindeki yarı final ve 15 Nisan 2016 Cuma Günü gerçekleşecek final gecesinde yaklaşık bir ay boyunca yine Türkiye’nin en büyük şirketlerini temsil edecek müzik grupları birbirleriyle yarışacak.

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve şirketlerden büyük ilgi gören “Ofisten Mutfağa” etkinliğinin de genel koordinatörü ve proje sahibi Hakan Yanar, firmaların motivasyonunu artırmalarına yardımcı olacak çalışmalarına devam ediyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ