Kanguru Haber

O Hesaplar Birer Birer Kapatılıyor…

O Hesaplar Birer Birer Kapatılıyor…

Facebook gerçek olmayan adlar ile açılan tüm hesapları birer birer kapatmaya başladı.

Özellikle resmi kurumlar, özel kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, iş yerleri, oyun karakteri, şehir isimleri, sevdiğiniz bir film ya da bir ürün  adına profil sayfası açtıysanız işte bu profiller kapatılıyor.

Facebook’tan yapılan açıklamaya göre “Gerçek Kimliğinizi Kullanmanız: Facebook’un gerçek ad koşulu, daha güvenli bir ortam yaratmamızı sağlıyor. İnsanlar Facebook’ta gerçek kimliklerini kullanarak bağlantı kurar. İnsanların gerçek adları ve itibarlarıyla fikirlerinin ve yaptıklarının arkasında durması, topluluğumuzun daha güvenilir olmasını sağlar. Birden fazla kişisel profilinizin olduğunu tespit edersek, ilave profilleri kapatmanızı isteyebiliriz. Ayrıca diğer kişileri taklit eden tüm profilleri kaldırıyoruz.

Evcil hayvanınızın, kuruluşunuzun, sevdiğiniz bir filmin veya oyun karakterinin ya da başka bir şeyin Facebook’ta yer almasını istiyorsanız, lütfen kişisel Facebook Profili yerine bir Sayfa oluşturun. Sayfalar iş faaliyetleri gerçekleştirmenize, hayranlarınıza ulaşmanıza veya önemsediğiniz bir konuyu desteklemenize yardımcı olabilir.” denildi.

Facebook Topluluk Standartları sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ