Kanguru Haber

Neco İle Yüzyılın Aşk Şarkıları

Neco İle Yüzyılın Aşk Şarkıları

Bugüne kadar pek çok yerde zengin bir repertuvarla sevenlerinin karşısında olan Neco, “Neco ile Yüzyılın Aşk Şarkıları” adını verdiği konserlerine 26 Şubat’ta start veriyor.

Olağanüstü şarkıcılık tekniği ve performansı ile müzik dünyasında farklı bir yere sahip olan Neco, 26 Şubat Cuma akşamından itibaren Her Cuma Beyoğlu Corinne Hotel’in en üst katında yer alan Corinne Çatı Teras’de sahne alacak.

Dünden bugüne yerli yabancı pek çok şarkıyı sürpriz şovlarla süsleyerek unutulmaz sahne performansları hazırlayan Neco, enerjisiyle yine adından hayranlıkla bahsettirecek. Henüz yazılmamış o şarkının notalarını yüreğinizde hissettirecek, “Bir Artist”in öyküsü ile hüzünlendirecek ve “Hani” ile Eurovizyon yıllarına götürecek olan usta sanatçı, repertuvarını sevenleriyle buluşturacak.

Rezervasyon için: 0212 293 9494
Adres: Corinne Hotel, Turnacıbaşı Caddesi Ayhan Işık Sokak No: 41 34433 Beyoğlu, Istanbul / Turkey

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ