Kanguru Haber

Mutlaka Mümessillerin Yanında Olması Gereken 3 Araç…

Kanguru Haber

Kanguru Haber

Her Tıbbi Satış Mümessilinin hedefi çalışmış olduğu ünitedeki doktoru etkilemektir. Yazımızda belirttiğimiz araç ve araçlar her zaman yanınızda olması gereken üç şeydir. Bu araç ve araçlar zamana göre değişebilir veya değiştirilebilir.

Temsilen

Temsilen

İlaçlarınız İçin Hazırlanmış Broşürler

İster inanın ister inanmayın, hekimlerin çalıştığınız ilaçları reçete etmesini istiyorsanız. Tüm ilaçlarınız için hazırlanmış, düzgün ve temiz bir komple bir broşür hekimlerinizi etkileyecektir.

Günümüzde iPad ve Samsung Galaxy Note 10.1 ile yapılan çalışmaların etkili olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Unutmayın! ” Söz Uçar, Yazı Kalır”

Şeffaf bir dosya içinde sunacağınız bu broşürlere hekiminiz her zaman bakma imkanı olacaktır. O sırada belki ilacınızı reçeteyecektir. Bu sayede rakibinize fark atabilirsiniz.

mutlaka-mumessillerin-yaninda-olmasi-gereken-3-arac-2-kanguru-haber-com-990x660

Not Defteri veya Ajanda

Not defteri veya ajandaya düzenli olarak not alırsanız. Hem hekim gözündeki itibarınız artacağınıza emin olabilirsiniz. Diyelim hekiminiz sizden bi’şey istedi. Notunuzu dışarıda almak ile hekimin yanında almanın psikoloji anlamda bir farkı olacağını biliyor musunuz?

Evet, günlük tutmak zor ve ciddi bir iştir. Lakin tutmaya başladığınızda işlerinizi ne kadar zevkli ve kolay hale geldiğini göreceksiniz. Diğer ziyaretinizde hekimizin karşınıza “unuttum!” demeniz ne kadar aranız iyide olsa o hekimle bozulma anlarının geldiğini gösterir. Ama tarihinde ve zamanında sözünü tutmanız hekim karşısından puanınızı artıracaktır.

mutlaka-mumessillerin-yaninda-olmasi-gereken-3-arac-3-kanguru-haber-com-990x660

Gerçekten güzel bir kalem değil mi?

Güzel Bir Kalem

Unutmayın! Günümüz ne kadar teknoloji çağı olsada güzel bir kalem her zaman etkileyici olmuştur.

Mümessillerin genel amacı doktorları etkilemek, reçetelerini çıkarmak ve eczaneye satmaktır. Bende yıllarca ilaç sektöründe çalışmış biri olarak sektörü dışarıdan daha iyi gözlemliyorum. Yukarıda yazdığım 3 aracı kullanın ya da kullanmayın. Fark yaratmak istiyorsanız. Ne kadar anlamı olduğunu göreceksiniz.

Saygılarımla

Bülent Vural
Kanguru Haber Editörü

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ