Kanguru Haber

Kullanım Koşulları

Kanguru Haber web sitesinin kullanım koşulları aşağıdaki gibidir.

Kanguru Haber ( http://kanguruhaber.com ) , sitesi sizlere hayata dair en güncel ve farklı bilgileri sizlere aktarmayı hedefleyen aktüel haber portalıdır.

Kanguru Haber, içeriklerinde ve sayfalarda diğer web sitelerine ait linkler bulunabilir. Kanguru Haber, hiçbir şekilde bu sitelerin içeriklerinden ve/veya ticari aktivitelerinden sorumlu tutulamaz.

Kanguru Haber, sitenin içeriğini, yapısını ve kullanım koşullarını önceden haber vermeden değiştirme hakkını saklı tutar.

Kanguru Haber, Güncellemeler, bakım ve/veya ticari nedenlerden ötürü önceden haber vermeden servisi kısmen ve/veya tamamen durdurma hakkını saklı tutar. Her koşulda kesintisiz hizmet garantisi vermemektedir.

Kanguru Haber‘da yeralan sitelere ait logoların mülkiyeti, ilgili sitelere aittir.

Kanguru Haber içerisinde bulunan bütün içerikler bilgi verme amacı taşımaktadır. Kanguru Haber bu bilgilerin doğruluğunu kesinlikle kabul etmemektedir ve sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Site içerisinde bulunan bilgilerden kaynaklanan herhangi bir problem sonucunda kulecanbazi.com sorumlu tutulamaz.

Kanguru Haber, kullanıcıların kişisel bilgilerini üçüncü şahıslara veya kuruluşlara verilmemektedir.

Kanguru Haber, içeriklerini aktif link vermek suretiyle bir bölümü bilgimiz dahilinde kullanılabilir. Lütfen iletişime geçiniz.

Kanguru Haber