Kanguru Haber

Kışı Yaza Çeviren Tatil…

Kışı Yaza Çeviren Tatil…

Tatil denildiği zaman aklımıza yaz tatili geliyor. Oysa okulların sömestr tatiline girmesiyle kış tatiline de girmiş oluyoruz.

Kış tatilinde tercih olarak kayak merkezlerini seçiyoruz. Lakin kışı yaza çevirecek bir seçim daha var. Kış mevsiminde her yaş grubuna iyi gelecek termal otelleri unutmamak gerekir.

Bugüne kadar termal otelleri belirli bir yaşa gelen ve hastaların kullanabileceği konusunda yanıldığımızı itiraf etmeliyiz.

Termal otellerin en zevkli yönlerinden biri siz sıcak bir havuzda yüzerken dışarıda kar yağışını izleminizdir.

Ülkemiz termal otel zengini diyebiliriz. Pamukkale, Karahayıt, Sarayköy, Sandıklı, Haymana, Ayaş, İnegöl, Yalova, Antakya, Sındırgı, Salihli, Çeşme, Balçova bunlardan bazıları diyebiliriz.

Bu oteller yaşadığınız şehirde ya da size yakın bir ilde olabilir. Güney sahillerine inmenize gerek yok! Güneş yağı, güneş kremi ve sivrisinek ile mücadele etmeyeceksiniz. Bu açıdan baktığınızda daha ekonomik ve zevkli bir tatil olduğunu fark edeceksiniz.

Bu kış tatilinde sizlerde Jolly Tur termal otel seçeneklerini gözden geçirebilir birçok seçenekten birini seçerek kışınızı yaza çevirebilirsiniz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ