Kanguru Haber

Karabük’te Offroad Sezonu Açıldı

Karabük’te Offroad Sezonu Açıldı

2016 Türkiye Offroad Şampiyonası sezon açılış yarışı, Karabük Offroad Kulübü tarafından 19-20 Mart 2016 tarihlerinde düzenlendi.

Geçtiğimiz yıl ortalama 20 ekibin katılımı ile geçen Türkiye Offroad Şampiyonası’nın, bu yıl ilk yarışında 33 araç ve 66 sporcu katılımı dikkat çekti.

İlk gün 33 km. uzunluğundaki Karabük Üniversitesi arkasındaki orman etabında mücadele eden ekipler, pazar günü ise 2 aracın aynı anda start aldığı doğal engellerden oluşan 3 km.lik etapta kozlarını paylaştılar. Yağışlı havanın ağırlaştırdığı zorlu yarış sonunda Jeep Cherokee ile Sapanca’dan Hüsnü Taylan-Hasan Taylan kardeşler birinciliği kazanırken, Ankara’dan Mitsubishi L200 ile Selami Türkvatan-Yiğithan Tarhan ikinci ve yine Ankara’dan Mitsubishi Pajero ile baba oğul ekip Mustafa Özgiray-Ekrem Özgiray üçüncü sırada tamamladılar.

Araçların motor hacimlerine göre ayrıldığı sınıflarda ise; 1600 cc’ye kadar araçların yer aldığı Sınıf 1’de Suzuki Vitara ile yarışın tek kadın pilotu olan İlayda Hancı, Batuhan Korkut ile birinciliğin sahibi oldu. Genç pilot aynı zamanda yarışın 3.özel etabını 33 ekip arasında en iyi zamanla tamamladı ve bu performansı ile büyük takdir topladı. 1600-2000 cc arasında araçların yer aldığı Sınıf 2’de Suzuki Grand Vitara ile İrfan Özdemir-Engin Başkurt ekibi, 2000-4000 cc arası araçların yer aldığı Sınıf 3’de Selami Türkvatan-Yiğithan Tarhan ekibi ve 4000 cc üzeri araçların yer aldığı Sınıf 4’te de yarışın birincisi Hüsnü – Hasan Taylan kardeşler birincilikleri paylaştılar.

Karabük Offroad Yarışından Özet Görüntüler

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ