Kanguru Haber

Kamuran Akkor “Kader Arkadaşım” Kats Sahne’de

Kamuran Akkor “Kader Arkadaşım” Kats Sahne’de
Kader Arkadaşım

Kader Arkadaşım

Yıllar önce ‘Gönlümde yatan aslan tiyatroydu.’ diyen Kamuran Akkor’un hayali, “Kader Arkadaşım” isimli oyun ile Kats Sahne’de gerçek oluyor.

Kader Arkadaşım (Tek Perde Komedi): Zıt kutuplardaki iki kadının kader arkadaşlığı… Hayattan beklentisi kalmamış bir suçlu(Kamuran Akkor), hayatında daha önce hiçbir davaya girmemiş ve meslek aşkıyla yanıp tutuşan bir avukat(Özden Çiftçi) ile kafa kafaya verirse ne olur? Hayatlarını kaçırmış bu iki insan ortak bir noktada nasıl buluşur ve kim kime yardım eder? Gerisini merak ediyorsanız Kamuran Akkor’un ilk kez tiyatro sahnesine çıkacağı oyuna davetlisiniz.

Yazan: John Mortimer,
Oynayanlar: Kamuran Akkor -Özden Çiftçi
Çeviren: Zeynep Küpeli, Yöneten: Onur Şenay
Dekor-Kostüm: Oxana Cozlova, Uygulayan: Sırrı Topraktepe
Afiş-Fotoğraf: Fethi Karaduman, Afiş-Tasarım: Berkcan Okar

Kamuran Akkor ve Özden Çiftçi’nin birlikte sergileyeceği ‘Kader Arkadaşım’, 4-11-12-18-24 ve 26 Mart tarihlerinde saat 20:30’da seyircileri ile buluşacak.

Kats Sahne Nedir?

Kültürel ve deneyimsel aktivitelerin merkezi Kats Sahne, Türkiye’ye yenilikçi bir performans anlayışı getiriyor. 2 ay önce kurulan Kats Sahne, oyunlardan kabarelere, konserlerden workshoplara, kişisel gelişim çalışmalarından atlı okçuluğa kadar bir çok etkinliği bünyesinde bulunduran bir deneyim sunuyor. Kamuran Akkor ve Tiyatro Şenay’ın hayallerini gerçekleştirmek için kurdukları mekan, benzersiz bir sanat projesi niteliğinde.

Kâmuran Akkor Kimdir?

Klasik Türk müziği yorumcusu Türk şarkıcı. Aşk Eski Bir Yalan, Kime Niyet Kime Kısmet, Seni Beklerim Öptüğün Yerde ve Reyhan şarkılarının yer aldığı 45’lik plaklarıyla ülke çapında üne kavuştu. Sonraki yıllarda pop müziğini bırakarak klasik Türk müziği yorumculuğu yapmaya başladı.Yıllarca kitleleri peşinden koşturdu, yetmedi. Şimdi yılların birikimini hem Kats Sahne’de performe ediyor, hem de tecrübesini çalışmaları ile naklediyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ