Kanguru Haber

Kadınlar Ne İster?

Kadınlar Ne İster?

Google’da “Kadınlar Ne İster?” diye arama yaptığınızda yaklaşık kaç sonuç çıkıyor biliyor musunuz? “Kadınlar Ne İster?” yaklaşık 1.750.000 sonuç karşımıza çıkıyor.

Bir erkek olarak bir kadına hediye almak istediğiniz zaman kafanız daha çok karışıyor. Kadınların o özel gününde beklentileri daha çok artıyor. Bazı kadınlar bir erkek tarafından iç çamaşırı hediye olarak verilmesini ister. Ya da küçük pırlanta yüzük hediye alınması mutlu eder. Bir çiçekte olabilir.

Lakin bir erkeğin bir kadına alabileği en güzel hediye doğal güzellik ürünleri olabilir. Zaten bu yazı da eşime bitkisel güzellik ürünleri arayışım sırasında çıktı.

Doğal bitkisel güzellik ürünleri piyasa da çok fazla olduğunu fark ettim. Lakin Yves Rocher’nin ürünleri daha fazla ilgimi çekti diyebilirim. Her gün kadınların kullandıkları güzellik ürünlerinin doğal olması, onların sağlığı açısından da etkili oluyor.

Yves Rocher’in hangi ürünlerini, kaç paraya ve neden aldığımı merak ediyorsunuz değil mi?

50 GKF Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi tercih ettim. 50 Koruma Faktör ile 8 saat boyunca güneşe karşı etkili üstün koruma sağlayan bir krem, güneşe bağlı cilt yaşlanmasının ve cilt lekelerinin oluşumunu engelliyor. Cilde gençlik ışıltısı kazandıran koruyucu yüz krem, aynı zamanda cilt tonunu da eşitliyor. İçerisinde yoğun besleyici ve onarıcı olarak Organik Karite (Shea) Yağı var. Cildi derinlemesine onarım ve beslemesi içinde Makademya Fındığı var. 63.90 TL ödeme yaptım.

Ultra Parlak Ruj tercih ettim. İçeriğindeki %100 Kiraz Yağı dudaklarınızda ışığı yansıtarak yoğun parlaklık veriyor. İçerdiği Omega 6 ve 9 ile dudakları besliyor. Doğal bir yumuşatıcı olan Kandelila Balmumu ise hücreleri yeniliyor, yumuşatıyor, besliyor, onarıyor ve bakım yapıyor. 47.90 TL ödeme yaptım.

Comme une Evidence – EDP 50 ml parfüm tercih ettim.  Paçulinin büyülü aroması ile Bergamotun tazeleyici notaları, Portakal Çiçeğinin ferahlığı, Gülün tazeliği ve Yaseminin zarafeti bulunuyor. 115.00 TL ödeme yaptım.

Bu kadar ürünün içinde kendime de bir hediye buldum. Bitkisel formülü sayesinde cildi derinlemesine nemlendirirken aşırı cilt hassasiyetlerini anında yatıştıran Yatıştırıcı ve Nemlendirici Krem aldım. 39.90 TL ödeme yaptım.

Yves Rocher’in bitkisel ürünlerini kaliteli ve fiyat aralığının uygun olması dolayısı ile sizlere de tavsiye ederim. Yves Rocher’in bitkisel ve doğal ürünlerini burada bulabilirsiniz.

Başka neler mümkün?

Bülent Vural
Kanguru Haber Editörü

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ