Kanguru Haber

İftarlık Gazoz Filminin Yıldızı Berat Efe Parlar

İftarlık Gazoz Filminin Yıldızı Berat Efe Parlar

İftarlık Gazoz’da başrolleri Cem Yılmaz’la birlikte paylaşan çocuk oyuncu Berat Efe Parlar, etkileyici performansı ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

Başrolü Cem Yılmaz’la paylaşan filmde Adem karakterini canlandıran minik yıldız Berat Efe Parlar, performansıyla hem izleyicilerden hem sinema eleştirmenlerinden tam not aldı.

İftarlık Gazoz Filminden

İftarlık Gazoz Filminden

Gazoz İçti Hayatı Değişti
Yüksel Aksu’nun yönettiği İftarlık Gazoz filminde, Buldanlı Gazoz Ustası Cibar Kemal’in (Cem Yılmaz) gazoz içmeyi seven, kapaklarını ilk aşkı, sıra arkadaşı Berna için biriktiren, Devrimci Hasan Abi’sine hayran, çalışkan, dürüst bir çırağı canlandıran Berat Efe, 1000 çocuk arasından rolü kaptı. Adem karakterini bulmak için uzun araştırmalar yapan Yüksel Aksu, hayalindeki Adem’i bulana kadar çekimlere başlamadı. Hem Cem Yılmaz’la, hem Muğla halkıyla hem de tek başına olduğu sahnelerde harikalar yaratan Berat Efe, film vizyona girdiği andan itibarense yediden yetmişe herkesin gözdesi oldu.

İftarlık Gazoz Filminden

İftarlık Gazoz Filminden

18 Şişe Gazoz İçti…
Filmin senaryosuna da imza atan Yüksel Aksu, çocukluğunun izlerini çırak Adem’le sürerken, o günlerin masumiyetini İftarlık Gazoz’la izleyiciye ulaştırıyor. Bir bilgi de paylaşalım, Adem film boyunca şişe şişe gazoz değil su içti. Fragmanda da görülen, ilkokul önünde Cibar Kemal’le tanışma sahnesinde içtiği gazoz; yani su sayısı; 18 şişe…

İftarlık Gazoz Filminden

İftarlık Gazoz Filminden

Disiplinli Bir Şekilde Rolüne Çalıştı
Çekimler boyunca son derece uyumlu, çalışkan ve disiplinli davranan Berat Efe, Adem karakterini anlamak ve Ege şivesine hakim olmak için iki ay öncesinden Ula’ya yerleşti, Muğlalı çocukların arasına karıştı, arkadaş oldu. Filmde annesi rolünü canlandıran, aynı zamanda oyuncu koçluğunu yapan Ümmü Putgül ve rol arkadaşı Greta Fusco ile aynı evde kalarak rolüne hazırlandı. Şimdi de çalışmalarının meyvesini alarak Cem Yılmaz’la birlikte filmin starı haline geldi.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ