Kanguru Haber

Hayata Sağlam Başlamak

Hayata Sağlam Başlamak

İlk kredi kartınızı hatırlıyor musunuz? Ya da hiç kredi kartınız oldu mu? Doğru kredi kartını seçmek için neler yapmalısınız?

Kredi Kartlarının en önemli özelliği nakit ihtiyacınızı karşılamak, taksit imkanı sunmak, para puan fırsatları ve özellikle nakit para taşıma sorununuzu çözer.

Kredi Kartı Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

  • Kredi kartı almak için gerçekten ihtiyacınız var mı? Çünkü gereksiz kredi kartı kullanımı, kredi kartı borcunun altında bulmanıza neden olabilir.
  • Kendinize uygun olan kredi kartını seçmelisiniz. En önemli maddelerden biri diyebiliriz. Çünkü seçiminiz ihtiyaçlarınızı karşılamalı ve istekleriniz uygun hizmet vermelidir.
  • Mutlaka kredi kartı alırken, kart karşılaştırması yapmalısınız. Seçtiğiniz kartın taksit imkânı var mı? , Para puan özelliği var mı? Kart aidatı talep ediyor mı? Aklınıza takılan tüm sorulara cevap aramalısınız.
  • Kredi kartı limitiniz, kazandığınız ve harcadığınız para miktarına uygun olması çok önemli…
  • Alıcağınız kredi kartının faiz oranlarını öğrenmeniz dikkate almanız gereken kriterlerden biridir.
  • Artık bankacılıkta sektöründe aidat talepleri neredeyse kalktı. Bu sebeble “Kredi kartı aidatı” talep etmeyen bir kart seçmek anlamlı olur.

Eğer sizde “kredi kartı aidatı almayan” tersine “aidat ödeyen” bir kart arıyorsanız Sağlam Kart tam size göre diyebiliriz.

Kuveyt Türk’ün Sağlam Kart ürünü tüm kuralları yıkıyor. Sağlık ve Eğitim sektöründe 5 taksit yapıyor.  Acil nakit ihtiyaçlarını nakit avans özelliğini kullanabiliyorsunuz. Cep telefonu alımı, akaryakıt, market ve gıda, kuyumcu harcamaları, kontör, vergi, fatura, sigorta ödemeleri hariç tüm harcamalarınızı rahatlıkla  taksitlendirebiliyorsunuz.

Bundan daha iyi nasıl olur?

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ