Kanguru Haber

Hamburgerinizi Nasıl Alırdınız?

Hamburgerinizi Nasıl Alırdınız?

Apple Watch‘ın Türkiye’de satışa çıkmasından sonra kullanılabileceğimiz uygulama ihtiyacı duymaya başladık.

Artık App Store ‘da bulunan uygulamaların Apple Watch ile kullanabileceğimiz uygulamalar çıkmaya başladı. İşte onlardan biri de Burger King Türkiye oldu.

Apple Watch Burger King Türkiye uygulaması sayesinde toplam 5 adımda siparişini tamamlıyor.

Öncelikle Apple Watch kullanıcıları iPhone’larına indirdikleri Burger King Türkiye uygulaması üzerinden sipariş vermek istedikleri lezzetleri Watch listelerine kaydediyor.

İkinci aşamada Apple Watch’larında Burger King Türkiye uygulamasını açıyor ve kendisine özel listesinden, istediği ürünü belirliyor.

Üçüncü ve dördüncü aşamalarda sistemde kayıtlı olan adresini seçip, siparişi nasıl ödemek istediğine karar veriyor. Son aşamada da siparişini tamamlamış oluyor.

Burger King, Apple Watch ile mesaj, e-posta, telefonla arama yapma, ödeme yapma, yol tarifi, müzik dinleme gibi özelliklerinin yanı sıra, online sipariş vermek isteyen tüm sanal restoranlarında hizmet etmeye devam ediyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ