Kanguru Haber

Güzellik & Bakım Fuarı Başladı

Güzellik & Bakım Fuarı Başladı

Güzelliğin yeniden tanımlandığı ve sağlıkla birleştiği günümüzde; kadınlar kadar erkeklerin de ilgiyle takip ettiği fuar, ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.

Geçen yıl 19 bin kişinin üzerinde ziyaretçi ağırlanırken, bu yıl ziyaretçi sayısında yüzde beş artış bekleniyor. Avrupa’yla birlikte Orta Doğu ve Amerika Birleşik Devletleri ve Asya’dan 400 farklı markayı sektörle buluşturan Güzellik & Bakım Fuarı; bir çekim merkezi olarak çeyrek yüzyıldır devam eden başarı ivmesini bu yıl daha da yükseltiyor.

guzellik-bakim-fuari-basladi-2-kanguru-haber-com-990x660

Yeşim Avunduk: “25 Yıldır Sektörün En Büyüğü”
İnterteks tarafından düzenlenen ve sektörde Türkiye’nin en büyüğü olan fuara bu yıl 400 farklı marka katıldı. İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda düzenlenen fuar; yeni ve potansiyel müşterilerle görüşmek, ulusal ve uluslararası tedarikçiler, dağıtımcılarla ortaklık oluşturmak isteyen sektör profesyonellerinin yanı sıra dünyadaki son güzellik trendlerini yakından öğrenip deneyimlemek isteyenler için de ilk adres oluyor.

Güzellik & Bakım Fuarı’nın sektör ve ülkemiz açısından önemine vurgu yapan İnterteks Uluslararası Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Avunduk; “Güzellik & Bakım Fuarı en yeni ürünleri ve son teknolojileri bir araya getirip dünya markalarının konusundaki bakım ve eğitim programları için platform oluşturuyor. Bu anlamda fuarımız Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel kozmetik fuarı olarak Avrupa ve Ortadoğu’da sektörün çekim merkezi oluyor” dedi. Yeşim Avunduk; “Güzellik&Bakım Fuarı sektördeki son yenilikleri takip etmesi açısından doktorlar, dermotologlar, estetisyenler, eczacılar ve diğer ziyaretçi segmentleri için büyük önem taşıyor. Dünyada uygulanan son teknoloji ürün ve yenilikler fuarda sergilenerek ziyaretçilerin yerinde bilgi alması ve uygulamalardan haberdar olması açısından büyük avantajlar sağlıyor” diyerek dözlerine devam etti.

guzellik-bakim-fuari-basladi-3-kanguru-haber-com-990x660

4 Gün Boyunca Fuarda Neler Var?
13 Mart Pazar gününe kadar sürecek fuarda ayrıca hergün birbirinden ilgi çekici şovlarla birlikte; vücut şekillendirme, ameliyatsız yüz gençleştirme, tek seansla gençlik ısısıyla sıkılaşma, dövme silme, leke ve ben tedavileri gibi alanlarda kullanılan önemli teknolojiler ve lazer epilasyon teknolojileri gibi birçok yöntem uzman estetik ve plastik cerrahlar tarafından anlatılıyor.

Tedavi yöntemlerinden cihaz uygulamalarına, makyaj ve saç şovlarından uygulama örneklerine kadar pek çok alanda etkinlikler, seminer ve panel gerçekleştiriliyor. Yurtdışından make-up ve hair artistler fuar süresince etkinlikler gerçekleştiriyor. Bunların yanı sıra Avusturya ve Almanya artistik ekibinin gösterileri “Make-Up Championship Turkey”, dünyaca ünlü hair artist Bruno Estatoff’un saç kesim gösterisi, Hande Akın’ın “Kadın Olmak Güzeldir” söyleşisi ve daha pek çok etkinlik 4 gün boyunca ziyaretçileri ile buluşuyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ