Kanguru Haber

GSK Finans Direktörü Daniel Tripa Oldu

GSK Finans Direktörü Daniel Tripa Oldu

GlaxoSmithKline (GSK) Türkiye, yeni atamalar ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şirketin güçlenen kadrosuna, Daniel Vieira Tripa GSK Türkiye Finans Direktörü olarak atandı.

GSK Türkiye Finans Direktörlüğü görevine atanan Daniel Vieira Tripa, Ocak ayı itibariyle yeni görevini İstanbul’dan yürütüyor. Finans stratejisinin oluşturulmasından sorumlu olacak olan Tripa, GSK Türkiye finans ekibine liderlik yapıyor. Tripa, bu görevi öncesinde İngiltere’de Global Farma Ar-Ge organizasyonunda Planlama & Analiz Kıdemli Finans Direktörü görevini yürütüyordu.

Daniel Vieira Tripa Kimdir?

1996-2000 yılları arasında Lizbon Teknik Üniversitesi İşletme lisans eğitimi alan Daniel Vieira Tripa, 2001-2003 yılları arasında ise aynı üniversitede MBA masterı yaptı. GSK’daki kariyerine 2000 yılında Portekiz’de başlayan Daniel Vieira Tripa, çeşitli görevlerden sonra 2004’te İberya Finans ve İdari İşler Direktörü oldu. 2009-2012 yılları arasında Japonya Tüketici Sağlığı Finans Direktörlüğü görevini takiben İngiltere’ye taşınarak CEO Geleceğin Stratejisi Grubu’nda hizmet verdi.

Daniel Vieira Tripa, bu tecrübeden sonra GSK İlaç ve Ar-Ge organizasyonunda Solunum Finans Direktörlüğü görevine ve ardından da Ar-Ge organizasyonunda planlama ve raporlamadan sorumlu Kıdemli Finans Direktörü görevine atandı.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ