Kanguru Haber

Gökhan Tepe’den 20 Yıllık Müzik Yolculuğu

Gökhan Tepe’den 20 Yıllık Müzik Yolculuğu

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Gökhan Tepe, 3 Nisan Pazar akşamı Moi Sahne’de muhteşem bir konsere imza attı.

Geçtiğimiz Pazar akşamı Mall Of İstanbul Moi Sahne’de sahne alan Gökhan Tepe, 20. Sanat yılını doldurmanın mutluluğunu sevenleriyle paylaştı. Gökhan Tepe, muhteşem konserine, salonu hınca hınç dolduran sevenlerine kendisini yıllardır yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek başladı.

Güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla tam bir müzik ziyafeti yaşanan gecede, dinleyiciler arasında, Gökhan Tepe’nin ‘Ana Kraliçe’ diye hitap ettiği annesi Sema Tepe de vardı. Annesine olan saygı ve sevgisini dile getiren Tepe’nin, başta kendi annesi olmak üzere tüm annelere ithaf ettiği ‘Annem’ şarkısını söylediği sırada ise salonda duygusal anlar yaşandı.

Gökhan Tepe Kayahan’ı Unutmadı

Tepe, unutulmaz gecede kendisi için önemli olan isimlerİ de unutmadı. Örnek aldığı isimlerden biri olan usta sanatçı Selami Şahin’in Türkiye’nin gururu olduğunu söyleyen Gökhan Tepe, onun gibi 30 yıl daha şarkı söylemek istediğini belirtti.

Sezan Aksu’nun kendisinde çok özel bir yeri olduğunu vurgulayan sanatçı, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Kayahan’ı da ölüm yıldönümünde anmayı ihmal etmedi. Kayahan’ın ‘Odalarda Işıksızım’ adlı şarkısını söyleyen Tepe, salonda alkış yağmuru yaşattı.

Gökhan Tepe’nin Muhteşem Konserinden Görüntüler İçin; https://youtu.be/DXtEiNiXu9Y

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ