Kanguru Haber

Gelişigüzel Yapılan Grafitiler Tarih Oluyor

Gelişigüzel Yapılan Grafitiler Tarih Oluyor

Uzertaş, boya sektörünü inovatif ürünlerle tanıştırmaya devam ediyor. İnovasyon sadece üretimin arttırılması için değil sağlık, konfor ve estetik için de gerekli olduğunu söyleyen Uzertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erem: “Yapı sektöründe bütün dünyada uygulanan teknolojileri yakından takip ederek en uygun biçimde Türk firmalarının kullanımına sunuyoruz. Bu amaçla gururla tavsiye ettiğimiz ürünlerden biri olan dünyanın en iyi Anti Grafiti sistemini son kat olarak beton, taş, tuğla, ahşap, alüminyum, seramik, cam gibi yüzeylere Nu-Guard’ı tavsiye ediyoruz.

Erem sözlerini şöyle sürdürdü: “Nu Guard AG şeffaf yarı mat ve şeffaf parlak tüm grafiti çeşitlerine, afiş yapışmalarına karşı ahşap, taş, beton, sıva, tuğla, çimento ve plastik yüzeylerde tek katta koruma sağlayan yenilikçi bir üründür. Nu Guard, yüzeye tek kat uygulandığında yüzeye hiçbir şey yapışmaz, gölge ve leke bırakmaz, kalıcı koruma sağlar, uygulanan yüzey sadece suyla temizlenir ve tekrar uygulama gerektirmez. Nu-Cryl Wrs Colour Enhancer ıslak görünüm veren renk güçlendirici olarak kullanılırken Nu-Cryl Wrs Extra ise kir ve yağ lekelerine karşı zemin koruyucu olarak kullanılıyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ