Kanguru Haber

Duyguların Enerjisi | Anıl Can

Duyguların Enerjisi | Anıl Can
Duyguların Enerjisi

Duyguların Enerjisi

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Astrolog Anıl Can’ın Kuantum Psikolojiyi uygulamalarıyla ele aldığı “Duyguların Enerjisi” isimli kitabı raflardaki yerini alıyor!

Duyguların Enerjisi, Kuantum Fizik’ten yola çıkarak Kuantum Psikoloji’yi ve Bilinç’i anlatan, Doğu ve Batı felsefelerinin yanında modern psikolojinin yaklaşımlarını ve pratiklerini de inkâr etmeden farklı bir yol sunan zengin bir kuramsal çalışma.

Kitap bir yandan modern psikolojiyle Kuantum Psikoloji’nin metotlarını karşılaştırırken, bir yandan da hem derinde yatan sorunları irdelemek, hem de sonsuzluk ve Sıfır Noktası / Hiçlik bilincine ulaşabilmek için Kuantum Bilinç bakış açısıyla neler yapılabileceğini göstermeye çalışıyor.

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Astrolog Anıl Can Kimdir?
15 Mayıs 1990’da Ayvalık’ta doğdu. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi son sınıfta.National Council of Psychotherapy’de psikoloji diploma programını bitirdi. Daha 14 yaşında iken bilinçaltının gücünü ve insanların hayatını nasıl etkilediklerini incelemeye başlamış.

İngiltere’de Assolation for Coaching’de ve College of Psychic Studies’te Psychic Development ( Psişik Gelişim) eğitiminin ardından derin algılama, astroloji, karma temizliği, hipnoterapi, reiki, NLP Master, bilinç dışı yeniden programlama, profesyonel yaşam koçluğu eğitimleri alan Anıl Can, tüm eğitimlerden yola çıkarak danışanlarının bilinçaltına yerleşmiş negatif kod ve blokajları temizleyip olaylar ve durumlar karşısında olumsuz bakış açılarını değiştirerek yaşam kalitelerini artırıyor.

Sayfa Sayısı: 320
Ebat: 13,5 x 19,5 cm
Kağıt: 55 g Holmen 2. Hamur
İç Baskı: Siyah – Beyaz
Kapak (Cilt Bilgisi): 230 g Bristol
ISBN / Barkod: 978-975-21-2124-9
Fiyatı: 20.00 TL
Dağıtım Tarihi: 09.02.2016
İndirim Kodu: AL006

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ