Kanguru Haber

Doğum Günü Şarkısız Olmaz…

Kanguru Haber

Kanguru Haber

İnsanların en keyif aldığı, birazda hüzünlendiği kutlamalardan biride doğum günü kutlamaları oluyor. Doğum günü kutlamaları büyük sürprizlerle hazırlanıyor. Yapılan sürprizler doğum günlerini daha anlamlı ve unutulmaz yapıyor.

Doğum gününüzü kendiniz hazırlayabileceğiniz gibi, organizasyon şirketlerinin yönlendirmesiyle de yapabilirsiniz. Organizasyon şirketleri sizlere çok farklı, sürpriz dolu doğum günü seçenekleri sunacaktır.

Keyifle okuduğum “Niceyaşlara doğum günü şarkıları yazısı” daha neşeli, keyifli bir doğum günü geçirmenin ipuçlarını veriyor.

Çok güzel bir doğum günü geçirmek için sevdikleriniz özel doğum günü şarkıları hazırlayabilirsiniz. Sadece “Mutlu Yıllar Sana, İyi ki Doğdun” şarkılarından hazırlanmış video klipleri değil!

Tanıdık şarkılar ile hazırlanmış sürpriz dolu bir video klibi bile hazırlayabilirsiniz. Ünlü Rock Grubu Dejavu ‘nun solisti Cenk Sönmez, kızı için bugüne kadar çektikleri mini video ve resimlerle ile bir klip hazırladı. Yine kendilerinin hazırladıkları şarkı eşliğinde sürpriz dolu klibi tamamladılar. Sosyal medyada dostları ve yakınları tarafından yoğun ilgi gördü.

Yine güzel bir doğum günü şarkısı seçebilir. Sürpriz yapacağınız kişinin arkadaşlarıyla doğum günü şarkısını seslendirirsiniz. Video montajını ücretsiz uygulamalar ile yapmanız mümkün. Bu videoları sosyal medyada paylaşabileceğiniz gibi CD’lere yazdırabilir hediye edebilirsiniz.

Yapacağınız bu sürprizler hem kalıcı hemde unutulmaz olacağı için yıllarca konuşulacaktır.

Hayatımıza ayrı bir anlam kazandıran doğum günlerini doğum  şarkısız bırakmayın. Sürpriz ve hediye dolu doğum günleri geçirmeniz dileklerimle…

Bülent Vural
Kanguru Haber Editörü

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ