Kanguru Haber

Capital, Sektör Ve Şirket Haberleri

Capital, Sektör Ve Şirket Haberleri

Türkiye’nin yakın zamanda yaşamış olduğu bazı problemlere rağmen ekonomik anlamda hala ayakta durabilmesinin nedeni, sektörlerin iç ve dış pazarda çok sağlam bir şekilde oturtulmuş olmasıdır. Bu pazarlar sayesinde ülkelerin ekonomik değerleri de artmış olmakla beraber, Türk Lirası’nın da piyasadaki önemi yükselişe geçmiştir.

Şirketlerin bulundukları konumlar itibariyle ülkede en çok iletişim sektöründe girişimciliğin var olduğu da söylenebilir. İletişim sektörü çok genel bir sektör olduğu için de pek çok alt kategorisi bulunmaktadır. Bunlardan başlıcaları, internet olmakla birlikte internetle gelen her türlü sektör olarak sayılabilir. İnternet sayesinde yapılan e-ticaret, internet üzerinden ihracat ve ithalat yapılabilmesi gibi önemli konular da iletişim sayesinde gerçekleşmektedir.

Capital; Türkiye’nin ekonomik, sektörel, şirket ve gündem haberlerinin sunulduğu çok geniş kapsamlı özel bir sitedir. Bu sitenin sosyal medyada yankıları da oldukça geniştir. Özellikle sektör ve şirket haberleri konusunda sesini kolaylıkla insanlara duyurabilme şansı bulunmaktadır. Öncelikle gündem haberleri ile siteye giriş yapan kullanıcıların merak ettiği ve bilgilenmek istediği tüm konuları bulabilmesi öncelikli olarak belirlenmiş olup, sitenin yegâne amaçlarından biri haline gelmiştir.

Türkiye piyasasından ve döviz rakamlarından haberdar olmak isteyenler, doların niçin değer kazanıp değer kaybettiğini öğrenmek isteyenler ve Capital TV’ye erişerek canlı bir şekilde borsa gündemi takip etmek isteyenler için Capital doğru bir kapı olacaktır. Bu anlamda tüm mecralarda yer bulan sitenin, takip edilmesi gereken dergisi de yayınlanmaktadır.

Türkiye ekonomisinin ne durumda olduğu, ekonominin ne zaman boyut değiştireceği, şirketlerde ki son durumlar, şirket yönetici ve CEO’larının son dakika haberleri yine Capital sitesinde bulunabilmektedir. Örneğin, Türk Telekom markasının ani bir kararla istifa eden CEO’su ile beraber yeni CEO’nun kim olacağına yönelik tartışma ve tahminler hızlı bir şekilde Capital.com.tr adresinde yayınlanmaktadır. Son dönemlerde en çok değer kazanan para biriminin Euro olduğu ve Euro’ya yatırım yapan herkesin kazandığını, hisse haberlerini uzman yazarlar tarafından Capital’de takip etmek mümkündür. Bazı markaların hisse satış haberlerini de ilk kez yayınlayan Capital.com.tr’yi bu anlamda da takip etmekte büyük fayda vardır.

Son olarak sitede yayınlanan “Anayasasız Yaşamak Mümkün mü?” adlı yazı da ne kadar farklı bilgilerin barındığı ve bu zamana kadar pek çok insanın ünlü markalar hakkında duymadıklarını öğrenebileceği bilgiler Capital.com.tr adresinde okuyucularını beklemektedir.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ