Kanguru Haber

Çağan Irmak Film Müzikleri

Çağan Irmak Film Müzikleri

Çağan Irmak, filmlerinde müzik kuşağına çok önem veren bir yönetmen… Filmlerinde kullandığı şarkılar, en az filmleri kadar popüler oluyor genelde. Özel bir dosya hazırladık. Umarız keyifle izler ve dinlersiniz.

cagan-irmak-film-muzikleri-mustafa-hakkinda-hersey-kanguru-haber-com-990x600Mustafa Hakkında Herşey
Bilgi: Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Başak Köklükaya ile Şerif Sezer’in oynadığı Mustafa Hakkında Herşey, 19 Mart 2004’de Warner Bros. dağıtımıyla ANS International tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: Mustafa’nın, mutlu bir yaşamı vardır. Güzel ve severek evlendiği bir eşe, mükemmel bir işe, dünyalar güzeli bir evlâda sahiptir. Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Mustafa’nın bozulmayacağını düşündüğü bu güzel düş, elim bir trafik kazası sonucu kâbusa dönüşür. Yanındaki genç erkeğin ağır yaralandığı feci kazada, Ceren ardında binlerce soru işareti bırakarak hayata veda eder.

Mustafa Hakkında Herşey Müziği:

Mor ve Ötesi – Bir Derdim Var : https://youtu.be/bNTCaFWtYOY

cagan-irmak-film-muzikleri-babam-ve-oglum-kanguru-haber-com-990x600Babam ve Oğlum
Bilgi: Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor, Hümeyra ile Şerif Sezer’in oynadığı Babam ve Oğlum, 18 Kasım 2005’de Özen Film dağıtımıyla Avşar Film tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: 1980 darbesinde annesini kaybeden küçük Deniz, yedi yıl sonra hiç görmediği dedesinin Ege’deki çiftliğine doğru bir yolculuğa çıkar. Dedesini hiç görmemesinin nedeni dedesiyle babasının küs oluşudur. Hüseyin Efendi, oğlunun politik olaylara karıştığını öğrenince onu evlâtlıktan silmiştir. Sadık’ın dönüş nedeni oğlu Deniz’den ayrılmak zorunda oluşudur, küçük oğlunu babasına emanet edecektir.

Babam ve Oğlum Müziği:

Cihan Okan – Bir Şans Daha : https://youtu.be/t1tyh11YZ6w

cagan-irmak-film-muzikleri-ulak-kanguru-haber-com-990x600Ulak
Bilgi: Çetin Tekindor, Hümeyra, Yetkin Dikinciler ile Şerif Sezer’in oynadığı Ulak, 25 Ocak 2008′de UIP Filmcilik dağıtımıyla Avşar Film tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: Zamansız ve mekânsız bir öykü… Film, düzeni yekten bozulmuş bir köye, köy köy dolaşan bir seyyahın, Zekeriya’nın gelişiyle ve beraberinde getirdiği sırlarla başlar. Zekeriya ile gelen sırlar, köye geri dönülmez bir değişim yaşatacaktır. Filme adını veren “Ulak İbrahim”, Ocak ayında seyirciye yüzünü gösterecek ve tüm sırlar su yüzüne çıkacak… Ulak, 7 haftalık bir çekim sürecinde tamamlandı.

Ulak Film Müziği:

Ευανθία Ρεμπούτσικα / Evanthia Reboutsika – Messenger : https://youtu.be/vdcctSqXKCs

cagan-irmak-film-muzikleri-issiz-adam-kanguru-haber-com-990x600Issız Adam
Bilgi: Cemal Hünal, Melis Birkan, Yıldız Kültür ile Şerif Bozkurt’un oynadığı Issız Adam, 07 Kasım 2008’de Cine Film dağıtımıyla Most Production tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: Alper, 30’lu yaşlarda, kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Hayatının akışı, bir gün Beyoğlu’nun arka sokaklarındaki bir kitapçıya girmesiyle değişir, Ada’yla karşılaşır. Alper, Ada’nın güzelliğinden etkilenir ve Ada’yı takip etmeye başlar. Alper kopamadığı özgür hayatının içersinde Ada’ya yer açtıkça, yaşamının daraldığını fark eder. Issız Adam, modern hayatın yalnızlaştırdığı insanları anlatan aşk üzerine bir film.

Issız Adam Film Müziği:

Ayla Dikmen – Anlamazdın : https://youtu.be/5XzcwMaj6qA

Semiramis Pekkan – Bana Yalan Söylediler : https://youtu.be/LHR_gUoioXQ

cagan-irmak-film-muzikleri-karanliktakiler-kanguru-haber-com-990x600Karanlıktakiler
Bilgi: Meral Çetinkaya, Erdem Akakçe, Derya Alabora ile Şebnem Dilligil’in oynadığı Karanlıktakiler, 02 Ekim 2009’da Cine Film dağıtımıyla Most Production tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: Egemen, 30’lu yaşlarını aşmış, bir reklâm ajansında çalışan ve annesi Gülseren ile aynı evde yaşamak zorunda olan genç bir adamdır. Hayat, Egemen için, evlerinin içine gizlenmiş ufak bir cehennem gibidir. Gülseren içinse Egemen hayattaki tek varoluş nedenidir. Patronu Umay’a duyduğu ilgi genç adam için büyük bir açmaz, annesinin varlığı ise bu ilgi önünde koca bir engeldir.

Karanlıktakiler Film Müziği:

Dalga – Kal : https://youtu.be/19ddB92EH_c

cagan-irmak-film-muzikleri-prensesin-uykusu-kanguru-haber-com-990x600Prensesin Uykusu
Bilgi: Çağlar Çorumlu, Sevinç Erbulak, Genco Erkal ile Alican Yücesoy’un oynadığı Prensesin Uykusu, 19 Kasım 2010′da Cine Film dağıtımıyla Most Production – Imaj tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: Bir kütüphanede memur olarak çalışan Aziz, kendi küçük dünyasında sakin ve huzurlu bir hayat sürdürmektedir. Bir gün, Seçil ve 10 yaşındaki kızı Gizem, Aziz’in oturduğu apartmana taşınır. Aziz’in yeni komşularıyla renklenen hayatı, küçük kızın daldığı uzun uykuyla gölgelenir. Gizem’in daldığı uyku sebebiyle bu insanlar birlik olup, kaderi değiştirmeye çalışırlar.

Prensesin Uykusu Film Müziği:

Redd – Prensesin Uykusuyum : https://youtu.be/k-kz5atsCv4

cagan-irmak-film-muzikleri-dedemin-insanlari-kanguru-haber-com-990x600Dedemin İnsanları
Bilgi: Çetin Tekindor, Hümeyra, Zafer Algöz ile Yiğit Özşener’in oynadığı Dedemin İnsanları, 25 Kasım 2011′de Warner Bros. dağıtımıyla Most Production – Ay Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: Dedemin İnsanları, küçük bir kasabada yaşayan on yaşında bir çocuk ve dedesi aracılığıyla, bir ailenin ve bir ülkenin geçirdiği büyük değişimi anlatıyor. Kalabalık ve sıcak Ege insanlarının hikâyesini izlerken, mübadeleye, öteki olmaya, nereye gidersen git bir yere ait olamamaya, iki yakaya, çok sayıdaki azınlığa, ihtilallere bir defa daha, ama bu kez farklı bir yerden bakacaksınız.

Dedemin İnsanları Film Müziği:

Rena Dallia – Gül Bahar : https://youtu.be/7rP_vNbWG8g

Dedemin İnsanları Film Müziği- Somebody Loves You : https://youtu.be/3yKLukbec1I

cagan-irmak-film-muzikleri-tamam-miyiz-kanguru-haber-com-990x600Tamam Mıyız?
Bilgi: Deniz Celiloğlu, Aras Bulut İynemli, Sumru Yavrucuk ile Zuhal Gencer Erkaya’nın oynadığı Tamam mıyız?, 29 Kasım 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla Tim’s Productions tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: Temmuz, kendi hayatını yaşamak için baba evinden ayrılır. Sevgilisi tarafından terk edildiğinde işini de kaybetmiştir. Hayatı ile yüzleşen Temmuz, yaşama küser. İhsan ise, bedensel dezavantajı sebebiyle, hayatını annesine bağlı yaşamak zorunda genç bir adamdır. Temmuz ve İhsan hayatları dibe vurduğu bir anda karşılaşır, bu buluşma Temmuz’u hiç tanımadığı bir ailenin içine sokacaktır.

Tamam Mıyız? Film Müziği:

Aytekin Ataş – Söylenmemiş : https://youtu.be/oeB_II7s_3A

Çağan Irmak – Ayakizi : https://youtu.be/oBhNt77peyE

Sıla – Tamam Mıyız : https://youtu.be/-Nk3DyCU0Ok

cagan-irmak-film-muzikleri-unutursam-fisilda-kanguru-haber-com-990x600.jpgUnutursam Fısılda
Bilgi: Hümeyra, Işıl Yücesoy, Farah Zeynep Abdullah ile Mehmet Günsür’ün oynadığı Unutursam Fısılda, 29 Ekim 2014′de Mars Dağıtım dağıtımıyla TAFF Pictures tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: Ayperi ve Tarık, küçük bir kasabada kaderin bir araya getirdiği iki gençtir. Kalbinin en derininde saklanan müzik aşkı, Tarık’la birlikte Ayperi’nin karşısına dikilir. Herkesten saklı hayaller, Tarık’ın besteleri ve Erhan’ın desteğiyle zirveye giden bir yolculuğa dönüşür. Ayperi, Tarık ve Erhan’ın İstanbul’daki şöhret dolu hayatları, onları hayallerinden uzaklaştırır. Ayperi, günün birinde kendini kasabasına bir bavulla dönerken bulacaktır.

Unutursam Fısılda Film Müziği:

Farah Zeynep Abdullah – Gel Ya Da Git : https://youtu.be/uTG_7Hv8Yh0

Ben Bir Köylü Kızıyım : https://youtu.be/FpIlUBpSmDk

cagan-irmak-film-muzikleri-nadide-hayat-kanguru-haber-com-990x600Nadide Hayat
Bilgi: Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sevil Akı ile Batuhan Begimgil’in oynadığı Nadide Hayat, 18 Aralık 2015′de Mars Dağıtım dağıtımıyla TAFF Pictures tarafından vizyona çıkarıldı.

Konusu: Nadide, evlilik hayatını, iş yaşamına tercih ederek 50 yaşına gelmiştir. Eşini kaybettiğinde, kendisini haftada bir gün ziyarete gelen kızı ve torunu ile oğlunu beklerken bulur. Hiçbir aktivitede aradığı mutluluğu bulamaz. Ta ki, bir gün gazetede bir haber görene dek. Nadide bu haberin ardından kendini önce okul sıralarında, sonra da mavi sulara atladığı bir macerada bulur. Bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile yeni bir başlangıca yelken açar.

Nadide Hayat Film Müziği:

Efecan Şenolsun – O Günler : https://youtu.be/YPG1N3JIT3s

Çağan Irmak – O Günler : https://youtu.be/FNcppvRWILo

Katkılarından dolayı Facebook’da PAUSE grubu admini Yunus Özer Altın’a teşekkür ederiz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ