Kanguru Haber

Blogger’lar Restoran Haftası Kapsamında İzmir’de Buluştu

Blogger’lar Restoran Haftası Kapsamında İzmir’de Buluştu

Bumerang, İzmirli blogger’lara Bumerang Deneyim Günleri etkinliğinde ev sahipliği yaptılar.

Bumerang, bu yıl 1- 30 Nisan 2016 tarihleri arasında 7. kez gerçekleştirilen Restoran Haftası kapsamında Alsancak Midpoint’te sınırlı sayıda blogger’larla bir araya geldi. Programda Hürriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, Hürriyet Gazetesi Ege Bölgesi Reklam Müdür Yardımcısı İlker Uçar, Bumerang & Boomads ekibinden Hilal Meriç ve Ahmet Erten blogger’ların sorularını cevapladılar.

Blogger’lar Alsancak Midpoint‘in mükemmel ambiyasından Sokak Lezzetleri konseptinde çok özel lezzetleri tatma imkanı buldular.

Restoran Haftası Hakkında 5 Soru 5 Cevap

1. Restoran Haftası nedir?
7. kez gerçekleşecek olan Restoran Haftası, şehrin gelenekselleşen ve merakla beklenen, öncü lezzet buluşmasıdır. Etkinlik süresince katılımcı restoranlar; kendi konseptlerine uygun olarak hazırladıkları özel lezzetleri şarap eşleşmeli menüler şeklinde uygun fiyat politikasıyla sunarken; gastronomiyi sanat ve müzik etkinlikleriyle zenginleştiren unutulmaz deneyimler sunuyor.

2. Restoran Haftası hangi tarihler arasında olacak?
Restoran Haftası 1-30 Nisan tarihleri arasında lezzet tutkunları ile buluşuyor.

3. Restoran Haftası nerelerde olacak?
Restoran Haftası bu sene İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Adana, Gaziantep ve Bursa’da lezzet tutkunlarıyla buluşuyor.

4. Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere nasıl ulaşabilirim?
Etkinlik ile ilgili tüm bilgiler Restoran Haftası sosyal medya hesapları ve www.restoranhaftasi.com’ da. #restoranhaftasi , #lezzetbulusmasi hastaghlerini takip edebilirsiniz.

5. Restoran Haftası diğer gastronomik etkinliklerden nasıl ayrışıyor?
Restoran Haftası gastronomiyle sanat ve müzik etkinliklerini birleştirerek şehrin kültür alanına yayılan ve katkı sağlayan bir etkinlik olmasıyla öne çıkıyor. 1 ay boyunca şehir hayatına renk, yeme içme sektörüne canlılık katıyor.

Bumerang Deneyim Günleri etkinlikleri 18 Nisan 2016 günü Ankara’da Marlinda restoranda blogger’ların buluşmasıyla devam ediyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ