Kanguru Haber

Avrasya Tüneli Geçiş Ücreti İnternetten Nasıl Ödenir?

Avrasya Tüneli Geçiş Ücreti İnternetten Nasıl Ödenir?

Avrasya Tüneli, sunduğu ileri teknoloji tabanlı hizmetlerle de sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor.
Asya ve Avrupa kıtalarını ilk kez deniz tabanı altından geçen iki katlı karayolu tüneliyle birbirine bağlayan Avrasya Tüneli, kıtalar arası yolculuk süresini 5 dakikaya indirdi. 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunarak yoğun ilgi gören Avrasya Tüneli’nde, sürücülere artık geçiş ücretini web sitesi üzerinden ödeme kolaylığı da sunuluyor.

Sürücüler, HGS ve OGS hesaplarında yeterli bakiye olmaması, herhangi bir otomatik ödeme sistemine dâhil olmamaları veya ihlalli geçiş yapmaları halinde geçiş ücretini kolayca ödeyebiliyor.

Bilgisayar, Tablet ve Cep Telefonundan Anında Ödeme

Otoyol sektöründe yeni hayata geçirilen bir uygulama ile Avrasya Tüneli’nin geçiş ücreti ödeme işlemleri, artık www.avrasyatuneli.com adresinden yapılabiliyor. Uygulama ile HGS ve OGS hesaplarında yeterli bakiye olmayan, herhangi bir otomatik ödeme sistemine dâhil olmayan ve ihlalli geçiş yapan sürücüler; plaka, kimlik veya vergi numaralarıyla geçiş ücretlerini öğrenebilecek. Sürücüler banka ve yetkili kurumlara gitmeden geçiş ücretini web sitesi üzerinden kredi kartı ile güvenli şekilde hızlı ve kolayca ödeyebilecek.

Bilgisayarlardan erişilebildiği gibi cep telefonu, tablet ve mobil cihazlar üzerinden de erişim sağlanabilen sistem ile sürücüler, geçiş bilgilerini öğrenerek, cezai işlem uygulamasını da engelleyebilecek.

[Elite_video_player id=”8″]

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ