Kanguru Haber

Apple Yeni iPhone SE’yi Tanıttı

Apple Yeni iPhone SE’yi Tanıttı

Apple, yeni akıllı telefon modeli iPhone SE’yi düzenlediği etkinlikle tanıttı. iPhone SE’nin satış tarihi ve fiyatı da belli oldu.

iPhone SE Özellikleri

12 megapiksel arka yüzde dahili kamerası olan iPhone SE’nin ön yüzünde de flaş bulunuyor. Böylece selfie görüntü alırken loş ortamda olsanız da kaliteli görüntü alabileceksiniz. 4K video çekimi yapabilen iPhone SE LTE ağ teknolojisini kullanıyor. Yani ülkemizde 1 Nisan’da sunulacak 4.5G desteğine sahip.

apple-yeni-iphone-seyi-tanitti-2-kanguru-haber-com-990x660

iPhone SE Renk Seçenekleri;

Gümüş, Altın, Uzay Grisi ve Roze Altın renk seçenekleri ile satışa çıkıyor.

iPhone SE Ağırlık ve Boyutları

123,8mm x 58,6mm x 7,6mm 113 gram

iPhone SE Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

24 Mart tarihinde ön sipariş yoluyla satışa sunulması planlanan iPhone SE’nin doğrudan satışı ise 29 Mart’ta başlayacak ve ilk etapta 110 ülkede cihaz satışa sunulmuş olacak.

Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu.

iPhone SE’nin fiyatları ise 16 ve 64 GB olmak üzere iki farklı modeli olan iPhone SE’nin fiyatları sırasıyla 399 ila 499 dolar olacak. Türkiye Satış Fiyatı 16 GB 1.999,00 TL – 32 GB 2.399,00 TL ‘den olacak.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ